BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 Mam Takie kolorowe galaretki. Chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, ZiggyStardust napisał: Oczywiście. takie chce elgiebete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 (edytowany) 6 minut temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Mam Takie kolorowe galaretki. Edytowano Lipiec 7, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 4 minuty temu, ZiggyStardust napisał: 🥰 minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 A co macie do lgbt? Normalni ludzie. Mój syn jest gejem i co? Kocham go najbardziej na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 10 minut temu, Srelniczek napisał: wyślij mi na priva to potwierdzę czy jesteś kobietą Tobie nie wyślę, bo mi się nie podobasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: A co macie do lgbt? Normalni ludzie. Mój syn jest gejem i co? Kocham go najbardziej na świecie. Mój wnuk też i córka. Lewaki yebane. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, Poetka napisał: Córka kocham Mam być twoją teściową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 18 minut temu, ZiggyStardust napisał: Pokaz tzipe A ty pokaż mozg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, ZiggyStardust napisał: XDDDD Nie ma się z czego śmiać jeszcze nie wiesz, co ci życie przyniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, ZiggyStardust napisał: Zabic to Karygodne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Mama Mam już jedną. Wystarczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, ZiggyStardust napisał: Nie wiem czy wiesz ale mógłbym być z Twoim synem. On woli inteligentnych , uczonych i z dobra pracą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, ZiggyStardust napisał: Przystojny jest? Ile ma lat? Nie dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, ZiggyStardust napisał: Jestem inteligentny, uczony i biedny ale za to przebojowy i dobrze uprawiam secks. To może do mnie przyjedz lepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Nie dla ciebie Nie bądź toksyczna matką. Daj mu poużywać anusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 28 minut temu, ZiggyStardust napisał: Nikt normalny by nie podał takich informacji, ja pyerdole. A co to takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, Poetka napisał: Boni wezmy sobie zalozmy schronisko dla kotow. Co? Dom forewer dla kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Nie bądź toksyczna matką. Daj mu poużywać anusa. Odczep się ode mnie, nie obchodzi mnie jego życie intymne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, ZiggyStardust napisał: I Ty mnie zgwalcisz Wojciech? Nie, pobawimy się trochę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Ale trzeba uwazac, bo sie moga okazac samobojcami jak moja kicia. Wlezie wszedzie, gdzie sa klopoty i moze sobie zrobic krzywde, a jak jej tlumacze to sie patrzy. Juz nie mam slow na tego kota. A jak sie czegos przestraszy to trzeba podejsc, wziac i pojsc z nia, przelozyc w inne miejsce, a ona nie wie o co cho. Kochajmy koty, tak szybko odchodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Wlasnie mam wrazenie, ze nastepnego roku nie doczeka, bo kocha klopoty, a ja nie zawsze podejde, wezme, zaniose, poloze i trzy razy powtorz, bo ona wraca w to samo miejsce Nie chcę tego czytać. Koty muszą żyć i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 Bardzo boli mnie brzuch. Chyba umieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Nie chcę tego czytać. Koty muszą żyć i koniec. Ja kocham moja kiteczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, ZiggyStardust napisał: Daj to wymasuje Wojtusia. Kota połóż mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, Poetka napisał: Co masz z tym brzuchem? Jestem w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Jestem w ciąży. Taki jeden chciał mieć ze mną dziecko, wariat. Nigdy bym nie pozwoliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Koper wloski moze, dzieciom sie daje. Adoptuj mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Taki jeden chciał mieć ze mną dziecko, wariat. Nigdy bym nie pozwoliła. I prawidłowo. Takie geny szkoda wydalać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: I prawidłowo. Takie geny szkoda wydalać. Ahahaha, spadówa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach