Mamamarta 0 Napisano Lipiec 12, 2021 czy mięta pomoże mojemu ośmioletniemu synkowi na ból brzuszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 13, 2021 Wcześniej pisałaś, że małemu dziwne dźwięki dobiegają z jelit. Więc ja bym zrobiła mu wszystkie badania, a na ból brzucha zależy. Innym pomaga Mięta Innym nie. Ja po mięcie osobiście czuję się gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamamarta 0 Napisano Lipiec 13, 2021 @Migotka95 Dziękuję za troskę,zadzwoniłam dzisiaj do przychodni i umówiłam wizytę na jutro. Bardzo mnie to niepokoi,w chyba w tym wieku dziecko nie powinno się tak często skarżyć na brzuszek Dodam tylko że mój starszy 15 letni syn (z rocznika 2006) też miał pewnego czasu (około rok temu) częste problemy z brzuchem, po jakimś czasie lekarz stwierdził u niego ibs,od tamtej pory gdy tylko źle się czuje to podaje mu Iberogast i mu przechodzi. Mam tylko nadzieje ,że lekarz nie stwiedzi u młodzego syna ibs-u Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach