BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 5 minut temu, Stała napisał: Powiedziała kondoniarka i rozpłynała się na fali nieistnienia. A imię jej twoja stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, molly123 napisał: Zastanawia mnie jeszcze, że patrzyl mi na profil juz teraz z dwa miesiace, ostatnio czesciej. A sam nie obserwuje. Wiec wyszukuje non stop mnie po nazwie. Że mu sie chce. Nie mieszkamy wogole blisko siebie, ale ja sie wyprowadzam bo mam tam przyjaciolke. Usuwasz i w niebyt się rozpływasz jak zawartość kondona. Po problemie. Tak się załatwia sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: To by i tak nic nie dało . Faceci dość szybko reagują zainteresowaniem lub jego brakiem? Jeśli widzisz brak zainteresowania to jest to brak zainteresowania. Sygnał żeby szukać kogoś bardziej zdecydowanego a nie tylko letniego ... No tak, ale moze to wynika ze mozemy poki co tylko zdalnie miec kontakt. Ale jakby chcial to bysmy sie zobaczyli bo na urlop przyjezdza tutaj w sensie do pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Usuwasz i w niebyt się rozpływasz jak zawartość kondona. Po problemie. Tak się załatwia sprawy. Spodobal mi sie to nie tak latwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: No i na co liczy z twojej strony ? Woe ze tam wracam, chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 Kontakt bysmy mieli, tylko teraz mamy zdalny. Znajoma mowi by za tydzien napisac po jakims czasie i na luzie napjsac co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Obawiam się że on i tym wie i będzie chciał to wykorzystać. Ale nie widzę zainteresowania z jego strony .... Wiem ze wie, ale dopiero ostatnio dalam mu to do zrozumienia. Wczesniej pisalam jak z kumplem. J sama bylam zapobiegawcza Edytowano Lipiec 14, 2021 przez molly123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 2 minuty temu, molly123 napisał: Spodobal mi sie to nie tak latwo Pełno tego syfu. Znajdziesz innego. Huh. Dobra, nara, bo służby jeszcze nie mam, a pranie muszę porozwieszać sama. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Obawiam się że on i tym wie i będzie chciał to wykorzystać. Ale nie widzę zainteresowania z jego strony .... Czemu? Stalkuje, jest mily, bardziej niz dla innych. Ostatnim razem sam mowil ze mnie nie spławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 6 minut temu, molly123 napisał: Kontakt bysmy mieli, tylko teraz mamy zdalny. Znajoma mowi by za tydzien napisac po jakims czasie i na luzie napjsac co tam Gdyby po tym desperackim akcie pisal dalej to byloby dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: I wtedy uciekł rakiem Nie wiem czy dlatego, normalnie pisal i gdy ciut desperacka ske zrobilam zwiał. Ale ostatnio jak mi odwaliło to raz, odpisał a innym razem jak sie widzielismy w pracy. To bylam super chamska. Tylko sie usmiechal, probowal lekko rozbawic i czekal po prostu kiedy wyluzuje. Nie naciskal ale i sie nie obrazil a bylam super nie mila. Nie zrazil sie zwial, dalej staluje nosz kurde Edytowano Lipiec 14, 2021 przez molly123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Bo jest zainteresowany ale nie spodobało mu się to co u ciebie zobaczył ... Z tym chamstwem to była totalna dziecinada . Nie dziwię się że załapał dystans ja też bym się zniechęciła Nie zrozumiales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 Jeszcze raz. Bylam chamska bo naprawde bylam tego dnia wsciekla. Byl wyrozumialy ale sie tez nie zrazil ale to bylo. Dawno. Moim zdaniem bylo cis na rzeczy bo jak kolezanka cos mu mowila to on od razu zartem chamsko jej odpowiadal, a dla mnie dalej pozostawal uprzejmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 A teraz jak napisalam ze glowa boli i skonczylam rozmowe bo pisalismy cala dobe to nastepnym razem odpisywal mniej zaintereowany. Nastepnym razem napisalam. Zapytalam czy dalej chce pisac, pisal ze tak. Po czym napisalam cia desperackiego i nawiał. Mam wyrzuty sumienia. Moze sie mna bawil. Ale moze to ja go splawilam, nie celowo. Nie mam doswiadczenia w tych sprawach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: A to nie . Ale moim zdaniem za mocno rozgrzebujesz. Dziwne że on do innych kobiet nie ma zahamowań żeby po chamsku odpowiadać .... Mnie to tez dziwi, znajoma oburzona sławieniem jej mowila wprost ze wg niej byl nie mily dla niej, a potem dodala ze uwaza ze na mnie leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: A to nie . Ale moim zdaniem za mocno rozgrzebujesz. Dziwne że on do innych kobiet nie ma zahamowań żeby po chamsku odpowiadać .... Wiem, za bardzi analizuje, bo boje sie ze to ja popsulam a moglam mu sie pdoobav Edytowano Lipiec 14, 2021 przez molly123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Do tanga trzeba dwojga Co najwyżej ominął cię pan który traktuje kobiety dobrze tylko jak coś od nich chce. Resztę po chamsku ... Otwierał już sie, ale to czemu mowilas ze byl zainteresowany, ale to kolezanka uwazala ze po chamsku, splawial bo podrywala go bardzo. Ale z tym sie nie zgodze widzialam ze osoby normalnie traktuje z szacunkiem. moim zdaniem byl moze ciut nie mily dla niej, ale by splawic, a tak to mowil pol zartem, ona uznala ze woli mnie i dala se spokoj nawet nie przejal sie tym wtedy Edytowano Lipiec 14, 2021 przez molly123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Lipiec 14, 2021 1 godzinę temu, molly123 napisał: A jest szansa ze nie chodzi mu o seks? Nie kazdy facet jest dupkiem, wiem bo przyjaznie sie z takimi, praca, przystojni i przyzwoici. Wygladal sam na takiego Dopóki się z nimi przyjaźnisz to są przyzwoici, koleżankom nie pokazują na co ich stać, zwłaszcza kiedy koleżanka nie w ich typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 2 minuty temu, Laurittka napisał: Dopóki się z nimi przyjaźnisz to są przyzwoici, koleżankom nie pokazują na co ich stać, zwłaszcza kiedy koleżanka nie w ich typie Mowi ze lubi blondynki, nie wprost ale mowil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 2 minuty temu, Laurittka napisał: Dopóki się z nimi przyjaźnisz to są przyzwoici, koleżankom nie pokazują na co ich stać, zwłaszcza kiedy koleżanka nie w ich typie Moi kumple to do slubu czekają wiem znam i ich i ich laski, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 4 minuty temu, Laurittka napisał: Dopóki się z nimi przyjaźnisz to są przyzwoici, koleżankom nie pokazują na co ich stać, zwłaszcza kiedy koleżanka nie w ich typie ostqtnio dwoch kumpli do mnie ze im sie podobalam od poczatku, nie polecam przyjazni damsko meskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Daj se już na luz kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Daj se już na luz kobieto. Ma mnie w dupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, molly123 napisał: Ma mnie w dupie? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Tak. Skad ta mysl? To znaczy moze i tak, ale dlaczego tak uwazasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Tak. Czy jak ma w dupie to dobre dwa miesiace pisalby w wyszukiwarce instagrama moje imie by wyszukac mnie? Co drugi dzien? Nie onserwujac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Różne zboczenia i dziwy występują na tym świecie, gdzie sraki 2/3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Różne zboczenia i dziwy występują na tym świecie, gdzie sraki 2/3. Moim zdaniem to nie przypadek, ale fakt może kwestia niczego, moj przyjaciel uwaza, ze podobalam mu sie bardzo, cykal sie napisac. Po czym desperackim ruchem smsem sploszylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 14, 2021 2 minuty temu, BoniBluButler napisał: Różne zboczenia i dziwy występują na tym świecie, gdzie sraki 2/3. Daj dwa dni sprobuje odpuscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Nie jestem sądem najwyższym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach