ewe000 0 Napisano Lipiec 14, 2021 Z moim chłopakiem jestem od kilku lat. Wśród jego znajomych przeważają koleżanki. Jedna z nich była z nim szczególnie blisko. Kiedy byli w gimnazjum zaproponował jej czy nie chce się z nim spotykać, ale go odrzuciła. Od początku kiedy ją poznałam czułam od niej niechęć do mnie, tak jakby się jej nie podobało, że jestem z jej przyjacielem. Kiedy zaczął się, ze mną spotykać ograniczył imprezowanie, na rzecz spędzenia czasu ze mną (często mimo to chodziliśmy do jego znajomych na imprezy). Spotkało się to z dezaprobatą, a szczególnie jej to było nie po drodze. Po kilku latach naszego związku ta dziewczyna wygarnęła mojemu chłopakowi przy mnie, że nie spędza z nimi już tyle czasu, że z nimi (wszystkimi koleżankami) nie tańczy, tylko spędza czas ze mną, na imprezach tańczy ze mną, zamiast bawić się i rozmawiać z nimi (wszyscy jesteśmy w wieku 24-26 lat). Mój chłopak powiedział jej, że nie miał zamiaru mnie zostawiać na imprezach samą, ponieważ widział, że one wszystkie mają mnie w poważaniu, po tych słowach oburzyła sie i zakończyła rozmowę wychodząc. Ona sama ma chłopaka, którego zawsze ma w gdzieś i zostawia go wiecznie samego. Nie wiem skąd taka wrogość w moją stronę, skoro ewidentnie odrzuciła mojego chłopaka wcześniej. Żeby było śmieszniej, jej przyjaciółka też znalazła sobie chłopaka, więc wygarnęła jej tak samo, że już nie ma dla niej czasu i są pokłócone. Nie chcę żeby znajomi się odsunęli od mojego chłopaka, ale mam już dosyć tej baby i na każdą myśl o spotkaniu z jego znajomymi stresuje się i czuję się źle, bo ona zawsze jest. Chłopak powiedział mi żebyś miała ją gdzieś, ale to nie jest takie proste jak wiem, że gada o mnie złe rzeczy na prawo i lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano Lipiec 15, 2021 Myślę, że tu chodzi o ten brak czasu dla nich... bo nie poświęca go w takich ilościach jak dawniej może obwinia Cię za 'odciaganie' go od grupy... a integrowanie z nimi póki co chyba tak sobie wychodzi z czasem może uda się to wypośrodkować : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Lipiec 15, 2021 8 godzin temu, ewe000 napisał: Z moim chłopakiem jestem od kilku lat. Wśród jego znajomych przeważają koleżanki. Jedna z nich była z nim szczególnie blisko. Kiedy byli w gimnazjum zaproponował jej czy nie chce się z nim spotykać, ale go odrzuciła. Od początku kiedy ją poznałam czułam od niej niechęć do mnie, tak jakby się jej nie podobało, że jestem z jej przyjacielem. Kiedy zaczął się, ze mną spotykać ograniczył imprezowanie, na rzecz spędzenia czasu ze mną (często mimo to chodziliśmy do jego znajomych na imprezy). Spotkało się to z dezaprobatą, a szczególnie jej to było nie po drodze. Po kilku latach naszego związku ta dziewczyna wygarnęła mojemu chłopakowi przy mnie, że nie spędza z nimi już tyle czasu, że z nimi (wszystkimi koleżankami) nie tańczy, tylko spędza czas ze mną, na imprezach tańczy ze mną, zamiast bawić się i rozmawiać z nimi (wszyscy jesteśmy w wieku 24-26 lat). Mój chłopak powiedział jej, że nie miał zamiaru mnie zostawiać na imprezach samą, ponieważ widział, że one wszystkie mają mnie w poważaniu, po tych słowach oburzyła sie i zakończyła rozmowę wychodząc. Ona sama ma chłopaka, którego zawsze ma w gdzieś i zostawia go wiecznie samego. Nie wiem skąd taka wrogość w moją stronę, skoro ewidentnie odrzuciła mojego chłopaka wcześniej. Żeby było śmieszniej, jej przyjaciółka też znalazła sobie chłopaka, więc wygarnęła jej tak samo, że już nie ma dla niej czasu i są pokłócone. Nie chcę żeby znajomi się odsunęli od mojego chłopaka, ale mam już dosyć tej baby i na każdą myśl o spotkaniu z jego znajomymi stresuje się i czuję się źle, bo ona zawsze jest. Chłopak powiedział mi żebyś miała ją gdzieś, ale to nie jest takie proste jak wiem, że gada o mnie złe rzeczy na prawo i lewo. Juz pytalas. Dostalas odpowiedzi, ze TY nic nie masz robic. Podziekowalas i dalej pytasz o to samo??? To problem tamtej dziewczyny, a nie twoj czy twojego chlopaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach