Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Mam tylko trochę czasu,więc zabijam go pisząc temat bez sensu o niczym.Proste,klarowne,nie ma się do czego doczepić Tak na dobrą sprawę, to nawet czas tu szybciej ucieka. Co robicie? Śpicie,czytacie,siedzicie w barze, czy czekacie na kogoś? Osobiście, już pisałem co robię. Wasza kolej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 (edytowany) Siedzę w barze i mieszam se w garze. Bigos nogą z ludzką stonogą. Edytowano Lipiec 14, 2021 przez BoniBluButler 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 2 minuty temu, BoniBluButler napisał: Siedzę w barze i mieszam se w garze. Bigos nogą z ludzką stonogą. Piękne, proste ale dosadnie opisujesz sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Bar z bigosem ,to tak trochę jakby iść do piekarni po gwoździe, czy to inna wersja tej samej bajki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Czasem można znaleźć gwóźdź w chlebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Czasem można znaleźć gwóźdź w chlebie. Czasami też szkło w dżemie. Nie wiem czy dobrze skumałem zamysł gry słownej, jeśli nie ,poproszę o sprostowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Jestem tu bez zamysłu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Nie mam co robić chwilowo, więc poklikam reakcję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Jestem tu bez zamysłu. Coś jak ja,tylko mi się wydawało co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Ty nie klikaj,to się usunie, i tak nic nie zostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Ok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Boni----to celowe,czy taki kamuflaż?znaczy Twój Nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Ok. Tryskasz zgodnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Moje prawdziwe imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, Empty Soul napisał: Tryskasz zgodnością O tej porze jestem uległa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Moje prawdziwe imię. No jasne,mogłem się domyślić, fikcja ponad wszystko. Przecież ten temat nie wytrzyma do rana,co za różnica czy powiesz czy nie. Ale rozumiem że chodzi o całą resztę, co czytają a ich nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: O tej porze jestem uległa. pocieszające że się wstrzeliłem w czas dobroci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Kiedy ta pora mija,bo nie chce przedobrzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, Empty Soul napisał: pocieszające że się wstrzeliłem w czas dobroci. Miłosierdzie gratis. Ale różaniec u pieprzu w doopie już 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Miłosierdzie gratis. Ale różaniec u pieprzu w doopie już Pięknie,to już wymagam litości a jeszcze nic nie zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Więc jak długo czas litościwy dla płci przeciwnej ,nieznajomej i nieobchodzacej Twej postaci trwać będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Do usranej różami śmierci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Do usranej różami śmierci. Wątpliwa kwestia, gdyż musiałabyś się pospieszyć z tym "do.." a to nie pasuje do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, Empty Soul napisał: Wątpliwa kwestia, gdyż musiałabyś się pospieszyć z tym "do.." a to nie pasuje do Ciebie Nie rozumie. Że co niby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 A mogłabyś raz chociaż się uśmiechnąć czy Ty z reguły taka poważnie podchodząca do jednostki obcej Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przecież się śmieje jak dżoker teraz. Huehie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Nie rozumie. Że co niby. rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, Empty Soul napisał: rozumiesz. No właśnie nie. Ale jestem uległa przed snem, więc niech będzie że wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Przecież się śmieje jak dżoker teraz. Huehie Ale ten grany przez Nicolsona czy ten Kif ledger ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Empty Soul 3 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: No właśnie nie. Ale jestem uległa przed snem, więc niech będzie że wiem. Wiedziałem że zrozumiesz. To już cie puszczam spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach