BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 Powiedz nie jestem sam. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 3 minuty temu, Szyderca bezlitosny napisał: Co tam, sępie miłości? Sępię, ale nic tu nie ma. Wstaję i na odwyk się udaję. Kocham was, sępy miłości. Nie wierzcie we wszystko, co tu było pisane przeze mnie do zobaczenia być może. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Lipiec 15, 2021 nie jestem Sam ... co wygrałem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Lipiec 15, 2021 2 minuty temu, Poetka napisał: Nie ma jej, nie widzisz? Opuściła nas bez łzawych pożegnań, bez niczego. Boni dlaczego mi złamałaś serce... chlip chlip chyba udaje, wcześniej tak nie robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Lipiec 15, 2021 6 minut temu, Poetka napisał: Gdyby tu była to by Ci pocisnęła nic się nie martw, w razie co dzwoń na Policję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 Ale mam tajming. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Chyba z tej tęsknoty za nią zaczne czytać książkę robie tak od lat, nic w tym .... ale co widze BONI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 Na chwilę. Przelotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 3 minuty temu, Poetka napisał: To tak jak z naszą miłością... Nie wierzę w żadną miłość. Ani waszą ani naszą ani ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Tak zupełnie? W moim przypadku w sumie. Nieważne. Co tu się działo. Skróć mi szybko, bo muszę iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Lipiec 15, 2021 22 minuty temu, Poetka napisał: Przesadzasz. Zostań z nami. ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Lipiec 15, 2021 (edytowany) jutro mam wywiad na streetview jakże bym mógł opuścić tak zacne grono, wszystko tu mam, miłość radość smutek, zaskoczenie, ból, euforie... co najwyżej gościa mogliby rozgrzeszyć Edytowano Lipiec 15, 2021 przez goz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Lipiec 15, 2021 2 godziny temu, Poetka napisał: A zostaniesz? Szkoda że nigdy nie poznałem takiej kobiety jak ona. Cenię ją za to że ma własne poglądy i nie ulega wpływom. Jakoś od początku mam do niej niewytłumaczalną słabość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach