Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 15, 2021 z taką figurą jak mają nastolatki, wysokie i bardzo szczupła czy taki typ klepsydry jak np Scarlett Johansson? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 15, 2021 Grube nastolatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emigrantka 51 Napisano Lipiec 16, 2021 Szczupla wysoka nastolatka moze przytyc i zostac potezna baba, ale skad sie biora niskie kobiety klepsydry, skoro nastolatki sa wysokie i szczuple? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emigrantka 51 Napisano Lipiec 16, 2021 8 minut temu, Water hat with dolphine napisał: Nie wiem ja jestem niska i chuda a na dodatek teraz umięśniona.xd Bylas wysoka jako nastolatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 16, 2021 (edytowany) Nastolatki zaywazylam ze czesto są wysokie i proste jak facet bez kobiecych kształtów. Edytowano Lipiec 16, 2021 przez Oczarowana45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 16, 2021 4 minuty temu, Oczarowana45 napisał: Nastolatki zaywazylam ze czesto są wysokie i proste jak facet bez kobiecych kształtów. Albo utuczone po chipsach hamurgerach itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach