Lis 7 Napisano Lipiec 15, 2021 Występowały u was jakieś objawy? Ja jestem właśnie po pełnym szczepieniu i jest spoko, ino ręka boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Lipiec 15, 2021 Ból ręki + gorączka + rozwolnienie + wymioty + ból głowy + drżenie mięśni, a to dopiero pierwsza dawka nanobotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lis 7 Napisano Lipiec 15, 2021 o kurcze, podobno im ciężej się przechodzi szczepienie tym bardziej by przeciorała prawdziwa choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 15, 2021 Ja nie miałem żadnych dolegliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzixxx97 0 Napisano Sierpień 5, 2021 osłabienie ból ręki, ogólnie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czemukafeterio? 728 Napisano Sierpień 5, 2021 Tylko ból reki trzy dni i rozdygotanie -wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiktorkaVici 0 Napisano Sierpień 12, 2021 tyle, że zmęczona mega byłam przez 2 dni i ręka bolała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pirranetka123 37 Napisano Sierpień 12, 2021 po pierwszej dawce ból ręki i następnego dnia osłabienie, po drugiej lekki ból ręki i nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach