Kocham siostrę 5 Napisano Lipiec 16, 2021 Witam . Mam 32l i moja starsza siostra działa na mnie jak kobieta nie jak siostra . Też ktoś tak ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 2 Napisano Lipiec 16, 2021 Nie wiem czy to dokładnie to ale wydaje mi sie że mój brat tak mnie reż traktuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 16, 2021 Popsute głowy macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham siostrę 5 Napisano Lipiec 17, 2021 15 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: Nie wiem czy to dokładnie to ale wydaje mi sie że mój brat tak mnie reż traktuje Daje Ci jakieś znaki ku temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 2 Napisano Lipiec 17, 2021 Wydaje mi się ze zmieniło się jego podejście do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 17, 2021 1 godzinę temu, Nowy w mieścіe napisał: Mnie dziadkowie strasznie kręcą, chciałbym kiedyś spróbować w trójkącie z dziadkiem i babcią. Dobrze,że nie pradziadkowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach