Gerwazyli 31 Napisano Lipiec 19, 2021 Czy znacie kogokolwiek, kto byłby inteligentniejszy od upośledzonego szympansa lub potrąconej przez traktor kury nioski, a nadal po tylu latach twierdził, że PiS jest dobry dla Polski? Co szybko mieli ukraść, ukradli, ale da się więcej! Co planowali ukraść, kradną, oraz są nowe miliardy do wzięcia. Dla mydlenia oczu naiwnym, mówią, że to nie oni, ale to jest bajka dla niepełnosprawnych umysłowowo, internetowo, takich typowych Januszy od 500+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 19, 2021 To forum romantyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Lipiec 19, 2021 4 minuty temu, Gerwazyli napisał: Czy znacie kogokolwiek, kto byłby inteligentniejszy od upośledzonego szympansa lub potrąconej przez traktor kury nioski, a nadal po tylu latach twierdził, że PiS jest dobry dla Polski? Co szybko mieli ukraść, ukradli, ale da się więcej! Co planowali ukraść, kradną, oraz są nowe miliardy do wzięcia. Dla mydlenia oczu naiwnym, mówią, że to nie oni, ale to jest bajka dla niepełnosprawnych umysłowowo, internetowo, takich typowych Januszy od 500+ Mi się wydaje że PiS rozdaje. A PO kradnie. Wznosi Emerytury i nikomu nic nie da. Jeśli się mylę. To proszę mnie poprawić 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Lipiec 19, 2021 Jedno jest pewne że wszyscy to złodzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazyli 31 Napisano Lipiec 19, 2021 2 godziny temu, Anastazja 88 napisał: Mi się wydaje że PiS rozdaje. A PO kradnie. Tak, PiS rozdaje kasę którą pożycza lub zabiera innym. A teraz podaj przykład jakikolwiek, że coś niby PO ukradło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Lipiec 19, 2021 3 godziny temu, ŚwiętySebastian napisał: a przez ciebie nie zyje chłopak i za to będziesz smażyć się w piekle!!!!! Żebyś Ty się nie smażył za swe urojenia. Kotarba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Lipiec 19, 2021 1 minutę temu, lex napisał: PO kradnie dla siebie, PIS też kradnie ale sie dzieli z innymi. I za to PIS popieram. Jak ktos w tych czasach wierzy w uczciwosc i prawosc polityki to współczuje. Tego samego zdania jestem . Pucharek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Lipiec 19, 2021 4 godziny temu, Anastazja 88 napisał: Jedno jest pewne że wszyscy to złodzieje. Nie widziałaś złodziei ''serca'' Wago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 19, 2021 I dziwacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Lipiec 19, 2021 8 minut temu, lex napisał: Ja mam dać pucharek czy Ty dasz? Nie mam reakcji. Dlatego pucharek dla Ciebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Lipiec 19, 2021 12 minut temu, NieznajomyOn napisał: Nie widziałaś złodziei ''serca'' Wago. Złodziei serca na pewno nie. I zależy czy ten złodziej się cudzym sercem dobrze zaopiekuje. Czy je wypali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Lipiec 20, 2021 21 godzin temu, Anastazja 88 napisał: Złodziei serca na pewno nie. I zależy czy ten złodziej się cudzym sercem dobrze zaopiekuje. Czy je wypali. Na tym polega rola ''złodzieja serca'' by zaopiekował się kobietą. Nie zawsze się da. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach