Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Cześć. Nie wiem co myśleć. A więc tak: ostatnią miesiączkę miałam 29.05. Nie mam regularnych cykli . Z mężem staramy się o dziecko więc w ruch poszły testy owulacyjne. Owulację miałam 18.06. po 2 tygodniach zrobiłam test ciążowy cyfrowy który pokazuje w którym tyg się jest. Wyszedł pozytywny i pokazał 1-2 . Od razu umówiłam się do lekarza. Wizyta po tygodniu . Przed wizytą zrobiłam jeszcze zwykły test płytkowy, wyszedł pozytywny. Na USG jest tylko pęcherzyk , lekarz wyliczył że powinien to bym już 6 tydzień ciąży. Wizyta za dwa tygodnie. Boje się, że będzie znowu sam pęcherzyk bez zarodka. 😔😔

20 minut temu, MałaMi94 napisał:

Cześć. Nie wiem co myśleć. A więc tak: ostatnią miesiączkę miałam 29.05. Nie mam regularnych cykli . Z mężem staramy się o dziecko więc w ruch poszły testy owulacyjne. Owulację miałam 18.06. po 2 tygodniach zrobiłam test ciążowy cyfrowy który pokazuje w którym tyg się jest. Wyszedł pozytywny i pokazał 1-2 . Od razu umówiłam się do lekarza. Wizyta po tygodniu . Przed wizytą zrobiłam jeszcze zwykły test płytkowy, wyszedł pozytywny. Na USG jest tylko pęcherzyk , lekarz wyliczył że powinien to bym już 6 tydzień ciąży. Wizyta za dwa tygodnie. Boje się, że będzie znowu sam pęcherzyk bez zarodka. 😔😔

Czy któraś też tak miała?😔 Bo ja już wariuje 😔🤦🏼‍♀️

Ostatnia miesiączkę miałam tydzień przed tobą. Lekarz w 6 tyg widział pęcherzyk ciążowy. Dziś 8 tydzień i 2 dni. Jest wszystko ok. Widziałam bijące serce

Poczekaj spokojnie, 6 tydzien to bardzo wczesna ciąża. Mi lekarka w 6 tyg powiedziala, ze widać pęcherzyk, ale nic nie tlumaczyla, wizyta za 2 tyg. Stres moze spowodowac więcej szkody niz pożytku