witek 1433 Napisano Lipiec 21, 2021 (edytowany) Pana troska o moją orientację zawsze mnie wzrusza. Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że jest podszyta fascynacją. Ale przecież wiemy, że z Pana jest złoty człowiek z sercem na dłoni. Edytowano Lipiec 21, 2021 przez witek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Lipiec 21, 2021 8 godzin temu, witek napisał: złoty człowiek z Potwierdzam. Cudowny człowiek, cudowny, szarmancki, dżentelmen, wzór cnót, bożyszcze kobiet.... Nie sposób wymienić wszystkich zalet tego człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Lipiec 21, 2021 17 minut temu, Stop_czyk napisał: wzór cnót wzór cnót niewieścich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Lipiec 22, 2021 Jestem podwójnie zazdrosny. Po pierwsze, witku, bo o mnie tematów nie zakładasz. A po drugie, bo Widmo jest jedną z niewielu osób, które nie interesowały się moją orientacją. A Twoją tak. Jak żyć? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach