Renata67y 4 Napisano Lipiec 25, 2021 Witam mam pytanko. Czy któraś z Was też tak miała, że czekała na zabieg usunięcia ciąży i nie mogła wytrzymać z tego czekania? Bo u mnie jest maskara. Normalnie odliczam. Dziś jest niedziela a ja muszę czekać do czwartku. W środę jeszcze zrobić ten okropny test na srovid za 110 zł. Już na jeden straciłam bo miałam jechać tydzień temu ale coś mnie tknęło poszłam na usg a tu pecherzyk 3.6 milimetra. No to tydzień mi przesuneli. Ale to czekanie jest najgorsze. Bo juz bym chciała nie być w tej ciąży. To takie straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladyinred 0 Napisano Lipiec 25, 2021 Hej, byłam w podobniej sytuacji. Serce płodu przestało bić w 8 tygodniu. Czekałam na zabieg 4 dni w szpitalu zanim go przeprowadzono. Najgorsze jest to czekanie aż to wszystko się skończy Współczuję, że musisz przechodzić przez to. Zdaję sobie sprawę jakie to trudne. Trzymaj się i oby wszystko Ci się ułożyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 26, 2021 Dziękuje Ci ślicznie za miłe słowa. Wszystkiego dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach