inka1212 0 Napisano Lipiec 25, 2021 Co sądzicie o szamponie Klorane do cienkich włosów? Ja mam straszny problem, włosów 5 na krzyż i zero objętości. Godzinę po umyciu już strasznie wyglądaja. Szukałam informacji o kosmetykach które mogą pomóc i trafiłam na stronę tej marki, próbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helio33 0 Napisano Lipiec 26, 2021 Bo klorane to są dermokosmetyki, znajdziesz je w aptece. Ja w sieci zamawiam, chyba najlepsze kosmetyki do włosów jakie miałam do tej pory. Szampon do włosów cienkich to ten na bazie włókien lnu, myślę że w połączeniu z odżywką może dawać efekt wow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olina1 1 Napisano Lipiec 28, 2021 Świetny jest ten szampon. Mówi posiadaczka włosów cieniutkich i rzadkich niestety. Jak zaczęłam tego szamponu używać to się w pracy koleżanki mnie pytały co z moimi włosami się stało. Bo wcześniej jak umyłam o 6 to o 8 w pracy miałam już przylizane. A teraz długo są takie sprężyste, uniesione, wyrażnie nabrały grubości. Zaczęłam się sobie podobać i pozbyłam się kompleksów co do mojej fryzury. Także kupuj śmiało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicha22 0 Napisano Lipiec 28, 2021 Ja też go używam, w sumie od niego moja przygoda z kosmetykami klorane się zaczęła. Bardzo go lubię bo nadaje włosom lekkości na długo i jest taki wydajny. A marka stawia na naturę, ja jestem z tych co zawzięcie czytają składy i nie jest mi łatwo kupić kosmetyk który mi odpowiada. Klrane takie ma i to jeszcze testowane pod kontrolą dermatologiczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach