Gość 112 0 Napisano Lipiec 29, 2021 Czy mama mnie kocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieBlu Napisano Lipiec 29, 2021 Pewnie kocha ale nie potrafi tego okazać, No chyba, że Cię szczerze nienawidzi i to okazuje wtedy nie kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 198 Napisano 16 godzin temu i tak i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17... 7 Napisano 16 godzin temu Największą zbrodnia ludzkości jest koniec wypłaty emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 295 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 17... napisał: Największą zbrodnia ludzkości jest koniec wypłaty emerytury kapitał emerytalny powinien być dziedziczony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17... 7 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: kapitał emerytalny powinien być dziedziczony! Bez ironii? Bo ja tak uważam To wywolalo by pozytywne skutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 295 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17... napisał: Bez ironii? Bo ja tak uważam To wywolalo by pozytywne skutki absolutnie. powinna być opcja dziedziczenia, jeżeli nie 100% to przynajmniej jakiejś części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17... 7 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: absolutnie. powinna być opcja dziedziczenia, jeżeli nie 100% to przynajmniej jakiejś części. Widzisz niektórzy mają lepiej dziedziczom nieruchomości mając już nieruchomości a ci co byli dziecmi osób co zaufali systemowi grozi ulica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 11 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: kapitał emerytalny powinien być dziedziczony! Ja nie jestem pewien, ale chyba tak jest w przypadku drugiego lub trzeciego filaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach