kaca 0 Napisano Lipiec 31, 2021 Witam. Mam na imię Kacper. Mam 19 lat. Interesuję się sportem głównie piłka nożna. Jestem uległą osobą i szukam dziewczyny do związku femdo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Lipiec 31, 2021 synus szkoda ze ja taka stara bo pewnie byloby goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaca 0 Napisano Lipiec 31, 2021 6 minut temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: synus szkoda ze ja taka stara bo pewnie byloby goraco a ile masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Lipiec 31, 2021 moglabym byc twojom mamus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Lipiec 31, 2021 moj najmlodszy partner to 24 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Lipiec 31, 2021 7 minut temu, kaca napisał: a ile masz? nie pisz dziecko do mnie na piv nie chce papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Lipiec 31, 2021 nie mieszkam w Polsce wiec nie szukam tam kogos szukam kogos do lozka tylko tu gdzie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Lipiec 31, 2021 tu jestem tylko po to zeby poczytac popisac moze ewentualnie czegos sie dowiedziec jakies porady itd to wszystko no chyba ze zdarzy sie cud i oszaleje wtedy ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipaa 3 Napisano Lipiec 31, 2021 Po prostu się ożeń i zamieszkajcie z teściową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip1234 2 Napisano Lipiec 31, 2021 18 godzin temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: tu jestem tylko po to zeby poczytac popisac moze ewentualnie czegos sie dowiedziec jakies porady itd to wszystko no chyba ze zdarzy sie cud i oszaleje wtedy ....... Wtedy oszalejesz na punkcie internetowej znajomości Femdom to ciekawe zagadnienie i moc fantazji do zrealizowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazy 1 Napisano Lipiec 31, 2021 23 godziny temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: nie mieszkam w Polsce wiec nie szukam tam kogos szukam kogos do lozka tylko tu gdzie jestem Hej mieszkam w Niemczech . Może też tam mieszkasz .To możemy się umówić. Jestem bliżej 40 Chętnie wskoczył bym ci do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 1, 2021 Dnia 31.07.2021 o 09:11, Nowy w mieścіe napisał: I żeby trochę prowokować... prowokowac ? do czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 1, 2021 15 godzin temu, Filip1234 napisał: Wtedy oszalejesz na punkcie internetowej znajomości Femdom to ciekawe zagadnienie i moc fantazji do zrealizowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 1, 2021 10 godzin temu, Nazy napisał: Hej mieszkam w Niemczech . Może też tam mieszkasz .To możemy się umówić. Jestem bliżej 40 Chętnie wskoczył bym ci do łóżka fajnie by bylo ale mieszkam we Francji wiec nici z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 1, 2021 23 minuty temu, Nowy w mieścіe napisał: Do wspólnej modlitwy seksik Wam w glowkach o jejeej czaje xD mi tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 1, 2021 26 minut temu, Nowy w mieścіe napisał: Do wspólnej modlitwy Femdom to okreslenie na szerokie spektrum kobiecej dominacji w klimacie BDSM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach