isabella27 0 Napisano Lipiec 31, 2021 Witam wszystkich. Temat był już tutaj poruszany, ale pojawiają się nowe metody i myślę, że warto zaktualizować. Bardzo proszę o opinie osoby, które stosowały laser dye vl. Czy warto i jak działa na przebarwienia sloneczne/hormonalne oraz czy efekty są w miarę trwałe? Ewentualnie może ktoś z Was zna lepszy sposób na pozbycie się przebarwien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 4, 2021 Dnia 31.07.2021 o 11:09, isabella27 napisał: Witam wszystkich. Temat był już tutaj poruszany, ale pojawiają się nowe metody i myślę, że warto zaktualizować. Bardzo proszę o opinie osoby, które stosowały laser dye vl. Czy warto i jak działa na przebarwienia sloneczne/hormonalne oraz czy efekty są w miarę trwałe? Ewentualnie może ktoś z Was zna lepszy sposób na pozbycie się przebarwien. Ja też się zastanawiałam i zbieram informację od kilku miesięcy. Z tego co wiem jak bierze się antykoncepcje czy leki fototoksyczne to laser raczej odpada bo można sobie narobić jeszcze więcej. Ja na koniec września idę na peeling- jakaś nowość z firmy arkana. Podobno dobry, max 300 zł. Miałam też mezoterapię preparatem xela rederm- myślę że przebrawienia stały sie o ok 30% mniej widoczne po tym, ale koszt to od 600 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isabella27 0 Napisano Sierpień 5, 2021 O tym peelingu Arkana ostatnio na YouTube słuchałam. Mężczyzna kosmetolog zachwalał. Będę wdzięczna za opinie tutaj. U mnie do tej pory tylko kosmetyki, ale nie widzę poprawy. No może witamina C daje rozjaśnienie ogólne twarzy, ale to na krótki czas. Mnie ten laser zainteresował, bo jest krótki czas rekonwalescencji i właściwie od razu można się pokazać światu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 5, 2021 21 minut temu, isabella27 napisał: O tym peelingu Arkana ostatnio na YouTube słuchałam. Mężczyzna kosmetolog zachwalał. Będę wdzięczna za opinie tutaj. U mnie do tej pory tylko kosmetyki, ale nie widzę poprawy. No może witamina C daje rozjaśnienie ogólne twarzy, ale to na krótki czas. Mnie ten laser zainteresował, bo jest krótki czas rekonwalescencji i właściwie od razu można się pokazać światu Ty też koniecznie daj znać, jak znajdziesz jakieś rozwiązanie. Ja peelingu spróbuje dopiero we wrześniu- podczas urlopu, cholera wie jak moja twarz zareaguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isabella27 0 Napisano Sierpień 7, 2021 Dnia 5.08.2021 o 13:54, Sylwia1991 napisał: Ty też koniecznie daj znać, jak znajdziesz jakieś rozwiązanie. Ja peelingu spróbuje dopiero we wrześniu- podczas urlopu, cholera wie jak moja twarz zareaguje. Pewnie, jak tylko coś pomoże to napiszę. Powodzenia z peelingiem, czekam z niecierpliwoscia na opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach