Tajemnicza101 10 Napisano Sierpień 3, 2021 (edytowany) Mam pytanie. Chodzi o aplikacje Whatss app. Na samej górze jest napisane, że chłopak dostępny wczoraj o 21:07. A poniżej jest taka ramka niebieska z datą wtorek 25. 07. Co oznacza ta data w tej niebieskiej ramce ?. Czy to data kiedy wchodził na naszą konwersacje ? Proszę o odpowiedz, pozdrawiam Edytowano Sierpień 3, 2021 przez Tajemnicza101 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Sierpień 3, 2021 Sprawdzalam i nie mam tej ramki poniżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza101 10 Napisano Sierpień 3, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Sprawdzalam i nie mam tej ramki poniżej A właśnie u mnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorenzo01 41 Napisano Kwiecień 3, 2023 Musisz się dokładniej wysłowić o co Ci chodzi. Watsup pokazuje dostępność u góry i ew. odczytanie wiadomości lub jej brak. W czym jest problem właściwie? Gość nie odpisuje już któryś dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach