Natalka10597 0 Napisano Sierpień 4, 2021 Cześć wszystkim. W piątek idę do ginekologa , ale chcę tylko zapytać, czy ktoś miał podobną sytuację. Więc jestem spóźniony 15/16 dni (dc 50) wszystkie testy są negatywne. Dostałem dziwną linię na clear blue , ale ponieważ była cienka i wszystkie testy negatywne, po prostu uznałem za nieważne. Moje pytanie brzmi, czy ktoś kiedyś miał takie opóźnienie i wszystko było w porządku? Przez głowę przechodzą mi miliony myśli i żadna nie jest dobra... Nigdy wcześniej nie byłam tak późno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Sierpień 14, 2021 warto kontrolować w domu poziom lh, ja korzystam z testera afrodyta i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Sierpień 18, 2021 Ja uważam, że najpewniejszym zabezpieczeniem przed zapłodnieniem jest forma mechaniczna antykoncepcji. wtedy jak się zabezpieczasz mechanicznie, to tak naprawdę nawet jak masz zaburzenia to się nie musisz martwić, ja to używam diafragmy Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Sierpień 18, 2021 jak dla mnie super sprawdza się do ogarnięcia całego cyklu ten termometr owulacyjny Cyclotest MySense Od jakiegoś czasu korzystam i jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Sierpień 20, 2021 Dnia 18.08.2021 o 18:07, Anka94 napisał: Ja uważam, że najpewniejszym zabezpieczeniem przed zapłodnieniem jest forma mechaniczna antykoncepcji. wtedy jak się zabezpieczasz mechanicznie, to tak naprawdę nawet jak masz zaburzenia to się nie musisz martwić, ja to używam diafragmy Caya Dokładnie błona caya jest absolutnie super zabezpieczeniem, a w dodatku podczas seksu jest niewyczuwalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach