Ania667 0 Napisano Sierpień 5, 2021 Hej, czy wynik 0,05 13 dni po stosunku i 10 dni po owulacji jest wiarygodny i wyklucza ciążę? Beta zrobiona 4 dni przed spodziewana miesiączką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Sierpień 6, 2021 Trochę za wcześnie, żeby wykluczyć ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Sierpień 6, 2021 Powiedziałabym tak; Twój wynik wyklucza ciąże na dzień w którym go robiłaś. Jednak został zrobiony za wcześnie i może się okazać, ze beta urośnie jeśli doszło do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania667 0 Napisano Sierpień 7, 2021 Stosunek był przerywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania667 0 Napisano Sierpień 10, 2021 15 godzin temu, Sofijja napisał: myślę, że wyklucza ciąże, na przyszłość jeśli nie planujesz dziecka polecam antykoncepcję. Ja używam monitora płodności test owulacyjny na ślinę AFRODYTA Smart, w dni płodne zabezpieczam się mechanicznie, ta forma antykoncepcji najlepiej wpływa na moje zdrowie, polecam i powodzenia Dziękuję za polecenie, miesiączkę dostałam w terminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach