Natka_90 2 Napisano Sierpień 11, 2021 Hej Spadek libido po tabletkach antykoncepcyjnych , miała tak któraś z Was ? Unormowało się to po jakimś czasie , czy zmiana tabletek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Sierpień 12, 2021 Odpowiednio dobrana antykoncepcja nie powinna wywoływać żadnych skutków ubocznych. Każde tabletki są inne, mają inną dawkę hormonów. Ja byłam kiedyś na tabletkach vines one były właśnie z małą dawką hormonów i kompetnie nic się nie działo, dopiero po ponad roku zaczęłam mieć plamienia, już były to za małe dawki i zmieniłam rodzaj antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Sierpień 14, 2021 przed pójściem po tabletki warto sprawdzać co się z tymi cyklami dzieje; w domu można sprawdzać poziom lh na testerze owulacyjnym afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Sierpień 27, 2021 nigdy nie miałam spadku libido, po żadnych tabletkach, generalnie ni wyobrażam sobie, by coś mi libido blokowało, to nienormalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach