Renata67y 4 Napisano Sierpień 12, 2021 Witam bardzo jestem niepewna czy mogę zacząć brać antykoncepcję dwa tygodnie po aborcji? Wczoraj badałam betę i było około 319. Czyli w moim organizmie nadal jest hormon ciążowy. I czy nie za wcześnie aby zacząć jednoskładnikowa ant? Czy może lepiej odczekać jeszcze ze dwa kolejne tyg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Sierpień 13, 2021 Zapytaj ginekologa. Najlepiej również o to czy beta spada prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Sierpień 14, 2021 lepiej obserwować cykl aż się unormuje, można korzystać z testera owulacyjnego afrodyta na ślinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Sierpień 18, 2021 Zawsze lepiej dodatkowo zabezpieczać sie mechanicznie, polecam diafragmę Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Sierpień 18, 2021 weź zobacz jeszcze czy coś piszą o tym na naturalna plodnosc . pl, ja tam często zaglądam, jak mam tej natury problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Sierpień 23, 2021 polecam kontrolę dni płodnych na mini mikroskopie afrodyta, mi bardzo pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Sierpień 27, 2021 ja bym zaczekała. nie wiem jak do tej pory się zabezpieczałaś, ale kontrola cyklu jest zawsze pomocna w określaniu stanu płodności i czy wszystko jest generalnie w normie. Takie termometry owulacyjne ze specjalną aplikacją na telefon Cyclotest MySense są dokładne, można kontrolować owulację, jeśli wszystko by było w normie, to wtedy decydujesz czy chcesz brać pigułki czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach