Beza88 0 Napisano Sierpień 15, 2021 Poproszę o kontakt do sprawdzonej i uczciwej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weraa 0 Napisano Sierpień 16, 2021 Meridia została wycofana, wszystkie ogłoszenia to podróbki niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolla35 0 Napisano Sierpień 16, 2021 Hejka, mam Hashimoto i dużo schudłam dlatego wszędzie gdzie mogę polecam oryginalne atestowane zioła Tybetańskie w postaci suszu ( nie tabletki !) bo dla mnie mają super działanie i zero jo-jo a co ważne zero chemii. Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weraa 0 Napisano Sierpień 16, 2021 1 godzinę temu, jolla35 napisał: Hejka, mam Hashimoto i dużo schudłam dlatego wszędzie gdzie mogę polecam oryginalne atestowane zioła Tybetańskie w postaci suszu ( nie tabletki !) bo dla mnie mają super działanie i zero jo-jo a co ważne zero chemii. Jola Kobieto a w tej bajce latały smoki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gubimy kilogramy 0 Napisano Sierpień 22, 2021 gosiek3084@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weraa 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Dnia 22.08.2021 o 23:11, Gubimy kilogramy napisał: gosiek3084@gmail.com Oszustka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PinkLady 11 Napisano Wrzesień 13, 2021 Dnia 30.08.2021 o 20:11, Weraa napisał: Oszustka. Skad wiesz ze oszustka? Czy robilas od niej zamowienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weraa 0 Napisano Wrzesień 13, 2021 12 godzin temu, PinkLady napisał: Skad wiesz ze oszustka? Czy robilas od niej zamowienie? Meridia została wycofana 11 lat temu, wszystko to podróbki, poczytaj sobie czy ktoś po nich chudnie, raczej w drugą stronę. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lustereczko111 0 Napisano Wrzesień 16, 2021 ten post nalezy zglosic na policje, jak i adres mailowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarihig407 0 Napisano Październik 21, 2021 tabletki macie tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach