fajna_li 2 Napisano Sierpień 16, 2021 (edytowany) Czesc. Jest sens. Szukac kogos? Edytowano Sierpień 16, 2021 przez fajna_li Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Sierpień 16, 2021 Fajna nie szuka. Ludzie sami ją znajdują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Sierpień 16, 2021 Przed chwilą, BabciaFifonża napisał: Ale temat założyła niefajna, więc co to za rada z odbytu? Pisze fajna li. Co mnie w bambuko robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niby normalny 1081 Napisano Sierpień 16, 2021 8 minut temu, fajna_li napisał: Czesc. Jest sens. Szukac kogos? nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinmara 94 Napisano Sierpień 16, 2021 12 minut temu, fajna_li napisał: Czesc. Jest sens. Szukac kogos? Z takim nastawieniem szkoda sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 22, 2023 Koniecznie i bezwzględnie towarzystwo potrzebne. Szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 22, 2023 2 minuty temu, Funny Games napisał: Ja wychodzę z założenia, że zawsze się coś znajdzie nawet jeżeli spali się mosty za sobą, bo populacji jest nadwyżka. Gdy Temida ma zasłonięte oczy wtedy możliwe jest wszystko. Nawet ucieczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 22, 2023 4 minuty temu, Funny Games napisał: Wtedy mam zasady jak Temida nie widzi żeby spojrzeć sobie w lustro. Ponoć lustro to blef i widać błędy duszy. Dlatego wszystkie mam odwrócone na lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poczytuję_sobie 37 Napisano Marzec 22, 2023 Dobrze jest mieć znajomych, choćby tylko w Internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ragdoll 2 Napisano Marzec 22, 2023 Nie ma sensu szukać. Można żyć iluzja bez pokrycia z realnym życiem. Opium dla mas znaleźć jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach