Karolek22wlkp 1 Napisano Sierpień 17, 2021 Hej jestem Karol 22 lat Interesuje mnie relacja gdzie ja się rozbieramy i się masturbuje a ty patrzysz ( no chyba że chcesz coś więcej ) jak będą chętni to padam maila 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hju 13 Napisano Sierpień 17, 2021 2 godziny temu, Karolek22wlkp napisał: Hej jestem Karol 22 lat Interesuje mnie relacja gdzie ja się rozbieramy i się masturbuje a ty patrzysz ( no chyba że chcesz coś więcej ) jak będą chętni to padam maila Przesyłam wyrazy najszczerszego współczucia. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Sierpień 17, 2021 5 godzin temu, Karolek22wlkp napisał: Hej jestem Karol 22 lat Interesuje mnie relacja gdzie ja się rozbieramy i się masturbuje a ty patrzysz ( no chyba że chcesz coś więcej ) jak będą chętni to padam maila najlepiej w kolejce wąskotorowej do Zaniemyśla .... byłaby to nieziemska i niespotykana akcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karaken 6 Napisano Sierpień 17, 2021 23 minuty temu, ddt60 napisał: najlepiej w kolejce wąskotorowej do Zaniemyśla .... byłaby to nieziemska i niespotykana akcja Niech zrobią transmisję z wydarzenia... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Sierpień 17, 2021 Żadnych wymagań. Coś podejrzane. A co z niewidomymi dziewczynami. Znów dyskryminacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Sierpień 18, 2021 7 godzin temu, Nowy w mieścіe napisał: A głuchonieme? Chętna miała tylko patrzeć więc te od razu się kwalifikowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acordeon 1846 Napisano Sierpień 18, 2021 Potwierdzam, że dzisiaj w Wlkp jest środa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acordeon 1846 Napisano Sierpień 18, 2021 2 minuty temu, robięjaklubię napisał: serio? U mnie też. Dziwne, bo w łódzkim jest Piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach