Monika2723 1 Napisano Sierpień 19, 2021 (edytowany) Witam, Ostatnio byłam z moim 4 letnim synem u mojej siostry. Syn zobaczył że jego kuzyn chodzi w pampersie to on powiedział mi że też chce oczywiście powiedziałam mu że nie, jest ,już za duży. Poszedł się pobawić. Zapytałam się go czy chce kupę on powiedział ,że nie. Moja siostra poszła na górę po ubranka dla swojego syna i poczuła że coś śmierdzi nie wiedziała co podeszła w stronę mojego syna który się bawił poczuła że to on. Poszła na dół do mnie i powiedziała mi że moje dziecko zrobiło kupę w majtki nie miałam dla niego majtek na zmianę , więc musiałam wracać do domu w domu zapytałam się czemu nie mówił że chce kupę gdy się go pytałam to ten odpowiedział mi że chce nosić pampersy Edytowano Sierpień 19, 2021 przez Monika2723 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia772 2 Napisano Sierpień 20, 2021 22 godziny temu, Monika2723 napisał: Co mam robić on robi kupę w majtki sika i w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika2723 1 Napisano Sierpień 20, 2021 19 minut temu, Klaudia772 napisał: Chyba się pani posty pomyliły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach