milena.adam190 5 Napisano Sierpień 21, 2021 Witam serdecznie. Czy korzystał ktoś może z takiej formy płatności i może opisać wrażenia? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinakaka 2 Napisano Sierpień 22, 2021 Siemka, ja korzystałam pare razy na promocjach jak byłam przed wypłata i dla mnie bardzo fajna sprawa. Spłacasz sobie na spokojnie w ciagu 30 dni i jest git. Jak w międzyczasie odsyłasz coś to płacisz tylko za to co zatrzymałaś. Rejestracja prosta, wszystko jest jasne i wytłumaczone krok po kroku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helenaszy 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Ostatnio robiłam większe zakupy ciuchowe i chciałam trochę zaszaleć i skorzystałam właśnie z paypo i wszystko bezproblemowo. Rejestracja szybka i łatwa, a zapłacić wystarczy w ciągu 30 dni, ale jak coś to oni chyba też rozkładają płatność na większy okres czasu ale to już musisz sobie sama ogarnąć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulka09 1 Napisano Sierpień 24, 2021 Pare razy korzystałam i jest tak jak dziewczyny wyżej piszą, nie ma haczyków. Na płatność masz 30 dni i tyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milena.adam190 5 Napisano Sierpień 24, 2021 Dzięki bardzo dziewczyny za wyjaśnienia Jak jest git to w takim razie z chęcią skorzystam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alazpala 1 Napisano Sierpień 25, 2021 Jest tak jak opisują na stronie paypo , i tak jak piszą dziewczyny wyżej wszystko jest jasne i proste. Spoko sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinia9501 1 Napisano Sierpień 25, 2021 Super opcja. Dla mnie to bardzo wygodna forma płatności, szczególnie jak robisz zwrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach