F99 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Jeśli ojcu wynajmę auto na cała dobę za 1700zl to co można za taka kwotę kupić matce? Lub jakiś voucher ale na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
F99 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Jakiś odpowiednik wynajmu auta, co można kupić matce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monka 92 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Bon upominkowy na przyklad na masaz, lub na jakis zabieg kosmetyczny, manicure I pedicure, wyjazd do spa, lub weekend w gorach w jakiejs fajnrj chatce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Rybacki 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 chciałem zrobić oryginalny prezent dlatego zabrałem żonę na strzelnicę magnum takiej adrenaliny się nie spodziewałem super ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowergirl 0 Napisano Grudzień 25, 2021 Dobrym pomysłem jest zakup prezentu w postaci przeżyc, bo wtedy osoba obdarowana będzie mogła czegoś doświadczyć. Ostatnio mojej mamie kupiłam voucher na masaż balijski do Thai Bali SPA. Byłam tam kilka razy i wyszłam zachwycona. Pomyślałam sobie, że moja mama by mogła doświadczyć tego samego. Jak kupiłabym jej kolejny łańcuszek, czy bransoletkę, to rzuciłaby to w kąt. A tak coś przeżyje, na co sama by nie poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach