Niewiem 0 Napisano Sierpień 23, 2021 Hej, krótko. Podkreśle że jestem kobietą Ostatnio interesuje się ochroną i ciekawa jestem jak wygląda taki kurs, zajęcia praktyczne, teoria, czy jest jakiś wymagany strój na ćwiczenia z samoobrony, czy jest ciężko i trzeba być bardzo wysportowanym, może ktoś ma wiedzę na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balenciaga 0 Napisano Sierpień 23, 2021 Szkoda Ci się pchać do ochrony, praca bardzo marnie płatna, nic tam nie zarobisz. Albo się onudzisz, albo ostresujesz. Już lepiej iść do Biedry na kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cecilia1 0 Napisano Sierpień 23, 2021 Nie mam nic przeciwko kobietom pracującym jako ochrona, ale wiem, że znalezienie pracy może być trudne. Większość ludzi preferuje mężczyzn jako zabezpieczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uncivilised 7 Napisano Październik 15, 2021 Dnia 23.08.2021 o 16:32, Cecilia1 napisał: Nie mam nic przeciwko kobietom pracującym jako ochrona, ale wiem, że znalezienie pracy może być trudne. Większość ludzi preferuje mężczyzn jako zabezpieczenie A jeszcze takich którzy są na emeryturze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach