Chce Być Gruby 1 Napisano Sierpień 24, 2021 Moim skrytym marzeniem jest być grubszym człowiekiem. Mieć taki ulany bęben, na chwilę obecną ważę 62kg przy wzroście 176 cm w wieku 13 lat, aczkolwiek bardzo się boję powiedzieć o tym moim rodzicom ze względu na to że mój tata był piłkarzem, a wujek jest trenerem fitness. Bardzo przejmuję się opinią innych i jeżeli bym teraz przytył z 10-15 kg to ludzie z mojej klasy by mnie wyśmiali. W przyszłości czyli za 4-5 lat będę mieszkał sam w innym mieście i się zastanawiam czy tyć teraz czy w przyszłości? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 24, 2021 Tyj teraz, co zeżresz to twoje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chce Być Gruby 1 Napisano Sierpień 24, 2021 Ale boje się powiedzieć rodzicom i boje się reakcji rówieśników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goscgosc321 1 Napisano Październik 9, 2021 Po prostu powiedz rodzicom „mamo/tato chce być gruby”, oczywiście początkowo będą mówić nie ale potem się ugną i bedą ci kupować i dawać coraz więcej jedzenia. Co do rówieśników to miej ich gdzieś a potem to zaakceptują i może ci będą dawać jedzenie. Ja sam mam 13 lat 168 cm wysokości i 104 kg wagi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach