CocoLoco 1 Napisano Sierpień 29, 2021 Mam Dni Płodne Dzisiaj. Kochałam się Dwa Razy Już. Palcem Włożyłam Sperme. Nie Mam Żadnych Objawów. Dlatego że Się Nie Spuścił.Znowu Dzisiaj Chce to Powtórzyć. Ale jak? Poradzcie coś. Lepiej Mu Powiedzieć żeby się Spusciul j Wtedy Większa szansa Są? Proszę o Więcej Komentarzy . Jak To Zrobić. ? Jutro mam Owulacje jutro też będę się kochać tylko że on nie Spuszcza się Tylko poza . Czemu nie mam Objawów mimo że największe szanse zajścia w Ciążę. Jestem Jeden Dzień przed Owulacja. ?? Też będę. Czemu nie mam Objawów? Mogę Zajść w Ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 29, 2021 Nogi do góry. Świecę zrób i czekaj. Po jednym dniu objawów ciąży nie uwidzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ab_oriente_lux 78 Napisano Sierpień 29, 2021 (edytowany) Jak sobie wsadzisz spermę w pochwę, to musisz potem godzinę bez przerwy stać na głowie. Potem musisz zrobić 30 przysiadów i zatańczyć oberka. Wtedy będziesz mieć objawy. Edytowano Sierpień 29, 2021 przez Ab_oriente_lux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach