markmm 0 Napisano Sierpień 30, 2021 ile zarabiacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markmm 0 Napisano Sierpień 30, 2021 i czy ogolnie jestescie zadowoleni z tej pracy, jakie sa wasze odczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 30, 2021 Dnia 30.08.2021 o 09:27, markmm napisał: i czy ogolnie jestescie zadowoleni z tej pracy, jakie sa wasze odczucia? Nie pracuje, ale..... Nie polecam pracy w miejscach gdzie twoja pensja idzie od Państwa. Uczelnie, urzędy, gminy, sądy itd To wszystko jest kolesiostwo, a jak jest kolesiostwo to wybrani pozwalają sobie na mobbing. Wiem z doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turquoise 4 Napisano Sierpień 30, 2021 Nie pracuję, ale wiem, że na uczelni, na której studiowałam (państwowa), podstawowa pensja profesora to 6000 zł brutto. Profesora, bo doktorów czy magistrów odpowiednio mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach