klarentynkaja 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Polecam Wam stronę z promocjami dla kobiet zadbana. pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elirka 0 Napisano Sierpień 31, 2021 Ej, weźcie zdradźcie mi Wasz sekret: jak to robicie, że zawsze trafiacie na jakieś promocje ? Dla mnie to koszmar, nie mam pojęcia jak to jest możliwe, że ludzie niektórzy mają takie właśnie zdolności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasamtutaj 0 Napisano Wrzesień 1, 2021 Dnia 31.08.2021 o 08:15, Elirka napisał: Ej, weźcie zdradźcie mi Wasz sekret: jak to robicie, że zawsze trafiacie na jakieś promocje ? Dla mnie to koszmar, nie mam pojęcia jak to jest możliwe, że ludzie niektórzy mają takie właśnie zdolności. Gazetki, internet, sklepy stacjonarne, plotki........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafRut 0 Napisano Październik 20, 2021 Wystarczy sledzić temat, a będzie się na bieżąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach