Merry 48 Napisano Sierpień 30, 2021 Jaką szczotke do włosów polecacie?wlosy długie i gęste . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 31, 2021 Zależy jaką lubisz i jaki masz rodzaj włosów. U mnie najlepiej sprawdza się szczotka typu finger brush ale BEZ WŁOSA DZIKA. Najmniej wyrywa moje długie włosy i nie puszy. Próbowałam też polubić się ze szczotkami z naturalnym włosiem, ale rozczesywanie jest nieprzyjemne. Tangle teezer- łamie włosy, zbyt gęste oczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KorpoSzynszyla 2525 Napisano Listopad 20, 2021 olivia garden szczotka bardzo fajna , polecam mam długie i wiadomo że z tendencją do plątania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Styczeń 9, 2023 Dokładnie tak, trzeba znaleźć coś dopasowanego do swoich potrzeb. Jeśli ma to być szczotka podręczna to taki https://www.manada.pl/tangle-teezer-compact-styler-ilustracja-twarzy-szczotka-do-wlosow model może ci przypaść do gustu. Prosty, wygodny w użyciu. Zmieści się nawet w torebce. Plusem jest to, że radzi sobie nawet z mokrymi włosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach