Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 Czy przyznać się mężowi że moja siostra i matka widziały jego nagie fotki z plaży nudystów? Moja wina jest taka że nie byłam zbyt twarda i dałam sobie wyrwać siostrze telefon. A w ogóle robicie sobie takie zdjęcia na takich plażach czy widział je ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 2, 2021 1 godzinę temu, Yaga napisał: A w ogóle robicie sobie takie zdjęcia na takich plażach czy widział je ktoś? Robimy, ale nie pokazujemy znajomym czy rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Wrzesień 2, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Yaga napisał: Czy przyznać się mężowi że moja siostra i matka widziały jego nagie fotki z plaży nudystów? Moja wina jest taka że nie byłam zbyt twarda i dałam sobie wyrwać siostrze telefon. A w ogóle robicie sobie takie zdjęcia na takich plażach czy widział je ktoś? nie przyznawać się - bo po co? A jak się wygadają to przez przypadek powiesz, że przy pokazywaniu innych fotek ci się wymsknęło. Inna sprawa, że takie fotki powinnaś przechowywać tylko w ukrytych i zaszyfrowanych katalogach i raczej nie w chmurze. Jesteś nieostrożna i nierozważna jeśli są one w ogólnodostępnych katalogach w telefonie Edytowano Wrzesień 2, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 6 minut temu, ddt60 napisał: przy pokazywaniu innych fotek ci się wymsknęło Bo mniej więcej tak było. Miałam to wykasować. Pokazywałam inne, a jak doszłam do tych plażowych to szybko dalej. Niestety siostra jest bardzo spostrzegawcza. Normalnie wyrwała mi telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 15 minut temu, gotb napisał: Robimy, ale nie pokazujemy znajomym czy rodzinie. Też nie miałam takiego zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 1 godzinę temu, LoveSexOrgasm napisał: Jezeli ma czym sie pochwalic to mysle ze nie bedzie problemu,jezeli nie to raczej mu nie mow. Nie chodzi o to czy ma się czym pochwalić, ale o to że był nago. A tak na marginesie to oboje byliśmy pierwszy raz i facet walczył że zwodem. Miał trochę powiększonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Wrzesień 2, 2021 2 minuty temu, Yaga napisał: Bo mniej więcej tak było. Miałam to wykasować. Pokazywałam inne, a jak doszłam do tych plażowych to szybko dalej. Niestety siostra jest bardzo spostrzegawcza. Normalnie wyrwała mi telefon. to przenieś na chronione, zabezpieczone miejsce (zaszyfuj i przenieś na pendrive) a z telefonu skasuj. I nie umieszczaj w chmurze czyli nie np. drowbox bo mogą wypłynąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 Za późno na dobre rady. Mleko się wylało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 29 minut temu, LoveSexOrgasm napisał: Ok rozumiem,ale jezeli jest normalnie zadowolony ze swojego ciala to mysle ze ,rozpaczac nie bedzie ze ktos Go widzial. Nie jest jak posągi greckie, ale figurę ma nie najgorszą. Wstydliwy też nie jest specjalnie. Przecież sam naciągnął nie na tą plażę. Szkopuł w tym że tam byli obcy ludzie,, a tu jego teściowa i szwagierka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Wrzesień 2, 2021 Co to za moda na ero na te zwody Znowu troll? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 Jak zwał tak zwał. Jak ktoś nie rozumie to inaczej erekcja lub stojący .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 2, 2021 2 godziny temu, Yaga napisał: Też nie miałam takiego zamiaru. Nie dajemy sobie również wyrywać telefonów oraz nie trzymamy takich fotek w telefonie, tylko na kompie. Bezpieczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 2, 2021 1 godzinę temu, Szyderca bezlitosny napisał: Odkąd pamiętam, na ero panuje pisownia "członek w zwodzie", tak samo jak "flustracja" Bardziej by pasowało FIUTSTACJA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redaktorFuckt 1001 Napisano Wrzesień 2, 2021 3 godziny temu, marinero napisał: Odradzam Mozesz uruchomic proces zainteresowania miedzy mezem a siostra i po co ci to? Niech zyje sobie w blogiej nieswiadomosci a ciebie niech jezor nie swedzi bo strzelisz sobie sama w stope Zapomnij Reksio- moralizator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redaktorFuckt 1001 Napisano Wrzesień 2, 2021 2 godziny temu, Yaga napisał: Nie chodzi o to czy ma się czym pochwalić, ale o to że był nago. A tak na marginesie to oboje byliśmy pierwszy raz i facet walczył że zwodem. Miał trochę powiększonego. Jeden zwód drugi zwód i gol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Wrzesień 2, 2021 3 godziny temu, Yaga napisał: Za późno na dobre rady. Mleko się wylało. na razie to jednak "wszystko zostało w rodzinie" a jak ich nie zabezpieczysz to może okazać się, że znajdziesz je za chwilę w sieci - więc na prawdę warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 1 godzinę temu, gotb napisał: Nie dajemy sobie również wyrywać telefonów oraz nie trzymamy takich fotek w telefonie, tylko na kompie. Bezpieczniej Na przyszłoś nie zrobię takiego błędu. Było to jednak zaraz po przyjdźcie. Nie zdążyłam jeszcze wszystkiego ogarnąć. A pójście do siostry miało to być na chwilę. Miałam tylko odebrać klucze od naszego mieszkania. Opiekowała się kwiatkami. Nie wiedziałam też że będzie u niej matka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 2, 2021 1 godzinę temu, ddt60 napisał: na razie to jednak "wszystko zostało w rodzinie" a jak ich nie zabezpieczysz to może okazać się, że znajdziesz je za chwilę w sieci - więc na prawdę warto Nie wiem skąd w sieci. Nikt nigdy ich już nie zobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 2, 2021 1 godzinę temu, Yaga napisał: Nikt nigdy ich już nie zobaczy. Niektóre celebrytki też tak myślały. Do czasu gdy się okazało, że nie jest niemożliwe włamanie się na czyjś telefon i wyssanie z niego fotek, które potem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jo-asia 40 Napisano Wrzesień 2, 2021 Hmm... To zależy jakie układy, sytuacje i ludzie w rodzinie. Mój szwagier nie miał problemu przy mnie rozebrać się ta takiej plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 3, 2021 19 godzin temu, ddt60 napisał: na razie to jednak "wszystko zostało w rodzinie" a jak ich nie zabezpieczysz to może okazać się, że znajdziesz je za chwilę w sieci - więc na prawdę warto Już nie mam co zabezpieczać. Skasowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 3, 2021 14 godzin temu, Michał55 napisał: jak to są fotki z plaży to nie ma co robić problem. Oczywiście mężowi powiedzieć, na pewno przyjmie to z humorem, Nie jestem taka tego pewna. Inaczej 14 godzin temu, Michał55 napisał: zakładam że na fotkach też byłaś ty w całej okazałości. bym nie założyła tematu. Lepiej niech nic nie wie. Nie nie byłam 14 godzin temu, Michał55 napisał: Może umówcie się z siostrą na oglądanie fotek z wakacji, porządne, rzucone na tv, nie na ekraniku telefonu. Oczywiście pod warunkiem że ona przyniesie swoje podobne fotki z wakacji. W Darłówku, o ile mi wiadomo to nie ma plaży nudystów, więc nie ma podobnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaga 3 Napisano Wrzesień 3, 2021 10 godzin temu, Jo-asia napisał: Hmm... To zależy jakie układy, sytuacje i ludzie w rodzinie. Mój szwagier nie miał problemu przy mnie rozebrać się ta takiej plaży. Na plaży nudystów? Też byłaś nago? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jo-asia 40 Napisano Wrzesień 3, 2021 5 godzin temu, Yaga napisał: Na plaży nudystów? Też byłaś nago? Topless. Nie odwarzyłam się przy szwagrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona41@ 6 Napisano Wrzesień 5, 2021 Dnia 3.09.2021 o 17:54, Jo-asia napisał: Topless. Nie odwarzyłam się przy szwagrze. Ja też nie . Stringi zdarzało się ale tam gdzie nie było znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jo-asia 40 Napisano Wrzesień 5, 2021 8 godzin temu, ona41@ napisał: Ja też nie . Stringi zdarzało się ale tam gdzie nie było znajomych. Jak nie ma znajomych to i zdarzało się bez stringów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach