Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eszma.dewa

Nawiązywanie relacji. Galeria

Polecane posty

Zastanawia mnie idea galerianki. Ciągle o tym słyszę ale nigdy się z ty nie spotkałem, choć bywam w centrum handlowym dość często. Czy może mężczyźni chodzą na zakupy w garniturach zamiast założyć coś swobodnego po pracy? Chciałbym dowiedzieć się o co w tym chodzi. Czy ktoś ma doświadczenie z Warszawy i może mi to wyjaśnić?

49 minut temu, eszma.dewa napisał:

w garniturach zamiast założyć coś swobodnego po pracy?

niektórzy faceci zwłaszcza fit dobrze wyglądają w garniturach (jak fit, to w nie_garniturach pewnie też) - ja akurat na codzień w garniturach nie chodzę - zwłaszcza w okresie covid to dość niewygodny strój, niemniej jeśli ktoś w garniturze dobrze wygląda to może chodzi.

1 godzinę temu, eszma.dewa napisał:

Zastanawia mnie idea galerianki. Ciągle o tym słyszę ale nigdy się z ty nie spotkałem, choć bywam w centrum handlowym dość często. Czy może mężczyźni chodzą na zakupy w garniturach zamiast założyć coś swobodnego po pracy? Chciałbym dowiedzieć się o co w tym chodzi. Czy ktoś ma doświadczenie z Warszawy i może mi to wyjaśnić?

Wybierasz nieodpowiednie galerie. Kobieta gdy będzie chciała cię zaczepić to bez ogródek to zrobi. Obojętnie jak się ubierzesz. Wystarczy, że włos zaczeszesz odpowiednio i spojrzenie musi być znaczące. Niepewność na nic się zdaje. Ćwicz.