Pati_Najlepsza 5 Napisano Wrzesień 9, 2021 Macie jakieś najbardziej kreatywne pomysły na prezent dla koleżanki ? Znamy się już długo i chciałabym ją czymś zaskoczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati_Najlepsza 5 Napisano Wrzesień 9, 2021 Znalazłam coś takiego co sądzicie ? https://allegro.pl/oferta/prezent-swiecaca-roza-w-ozdobnym-pudelku-10990147915 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D 1 Napisano Wrzesień 10, 2021 Pewnie, że może być. Ja zamierzam pójść w inną stronę z prezentem. Koleżanka kończy remontować kuchnię i kilka dni temu pokazywała mi swoje przyszłe zakupy. Pomyślałam, że dobrym pomysłem będzie wyręczenie jej chociaż w jednym i kupiłam jej ten chlebak kuchenny, który pokazywała w superwnetrze.pl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymoteuszBiałek 0 Napisano Październik 14, 2021 mojej koleżance marzył się wygodny fotel, więc kupiłem jej Uszaka z Moderno Meble, była mega szczęśliwa z powodu tego prezentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgiełka091 0 Napisano Październik 19, 2021 Właśnie.. Może karta podarunkowa do sklepu? Np. z biżuterią? Ja zawszę dostaję taką biżuterię, która mi się nie podoba i tęsknie patrzę na tą, którą chętnie bym nosiła. Zawsze przeglądam sklep AnKa Biżuteria, mają bardzo duży asortyment i świetne produkty, karty podarunkowe też mają w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrzosowalala 0 Napisano Listopad 20, 2021 ja zwykle stawiam na kosmetyki naturalne i koleżance kupiłam z bielendy krem eco nature 99% natury , a ona uwielbia kosmetyki naturalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja_Magda94 3 Napisano Listopad 23, 2021 Nie pamiętam stronki, ale ostatnio kupiłam przyjaciółce kubek który możesz personalizować, możesz wybrać obrazek z dwoma dziewczynami i wybierasz kolor włosów, ubranie, napis który ma się tam znajdować. Bardzo jej się podobało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D 1 Napisano Grudzień 7, 2021 Też fajny pomysł z takim kubeczkiem. Ja wybrałam w slf24.pl bardzo fajne poduszki dekoracyjne. Przydadzą sie koleżance, bo właśnie wykańcza mieszkanko, a ja nie pójdę z pierwszą wizytą z pustymi rękami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan_Prezes 1 Napisano Grudzień 17, 2021 Dnia 12.10.2021 o 13:04, karusia90 napisał: jesli chodzi o prezenty, to ja jakos nie mam nigdy pomyslu co kupic, zawsze mnie to tak umęczy, ze masakra. teraz za niedlugo urodziny siostry i jak zwykle... pustka w glowie Czy nie warto, zwł. w tych czasach wziąć na luz i zwyczajnie pomyśleć, co tej osobie może się podobać?!! Czyli kupować prezent z głęboką myślą o Niej/Nim... Od bliższych znajomych dostaję na prezent 3-5 razy w roku cygaretki... Raz dostałem ok. 10 rzodkiewek ...w foliowym opakowaniu. Ja daję na ogół tym samym znajomym (na prezent w Wigilię, imieniny): kilka świeżych warzyw. A od ponad 1 roku to dodaje na piśmie poradę dietetyczną, czasem z fraszką - na kartce. Na początku widziałem uśmiechy, zwł. od nieznajomych kobiet patrzących jak wręczam koledze/koleżance warzywa w papierowej torbie. Ale nikt do tej pory nie przyznał mi, że prezent mu się prezent niezbyt spodobał (a są to bliscy znajomi- szczerzy są). Warzywa są zdrowe i - jak wiele osób już wie - są potrzebne w codziennej diecie kilka razy bardziej od owoców. I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiszja 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Zazwyczaj kupuję koleżankom to, co lubią i jest związane z ich zainteresowaniami, np. książki, płyty, zestawy do szydełkowania, biżuterię, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 a czym sie w ogóle interesuje koleżanka, hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joszka 0 Napisano Styczeń 17, 2022 W miniony weekend przyjaciółka miała urodziny. Wręczyłam jej karteczkę (bardzo lubi własnoręcznie robione kartki) z voucherem w środku. Może niezbyt kreatywnie ale wiem że bon do jej ulubionej drogerii bardzo ją ucieszył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAsandra 0 Napisano Styczeń 24, 2022 hej, ja mojej przyjaciółce zafundowałam takie cosik: kupiłyśmy razem w 4 bilety na koncert Kwiatu Jabłoni, pod pretekstem wspólnego wyjścia. W międzyczasie napisałam do zespołu z prośbą czy mogliby zlożyć jej ze sceny życzenia. I oni to zrobili!!! zadedykowali jej piosenkę, zapytali czy na sali jest Ola, my wystrzeliłyśmy confetti, jedną oddelegowalyśmy, żeby to wszystko nagrywała! no po prostu było super pięknie i wzruszająco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenotro1234 0 Napisano Luty 22, 2022 mojej koleżance kupiłam matę masującą z Bass Polska jest bardzo zadowolona, bo ma zapewniony domowy reklaks po pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiazontek 0 Napisano Marzec 16, 2022 Hmm, ja bym wybrała coś z oferty do kuchni Bass Polska, sama mam frytkownicę i bardzo sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolaola1 0 Napisano Marzec 18, 2022 A ja polecam zapoznać się z ofertą preparatów Dynasil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Marzec 25, 2022 A ja postawiłam na coś miłego, eleganckiego i przytulnego. Po prostu kupiłam koleżance poduszki dekoracyjne, które tak swoją drogą niechcący podejrzałam jak oglądała, a że zapamiętałam nazwę sklepu, więc wystarczyło wpisać scandicsofa.pl i dokonać zakupu. Było trochę obaw, czy się jej spodobają ale okazało się, że trafiłam w 10-tkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia19878! 0 Napisano Kwiecień 5, 2022 albo jakis bon upominkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano 2 Sierpień Dobry kosmetyk na pewno się przyda . Polecam naturalny Balsam kokosowy Pahwash z mango, mega jest. Super pachnie i dobrze nawilża skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach