sabuliga 1 Napisano Wrzesień 12, 2021 Witajcie wszystko zaczelo sie po nimesilu. Rozbolal mnie brzuch i 3 miesiace potem czyli tydzien temu wylądowałem na gastroskopii eyszlo nadzerkowe zapalenie dwunastnicy i zakazenie hp. Czy da rade to wyleczyc duomoxem i metronizadolem. Czy sa jakies naturalne metody bo probowalem miodem manuka i sie nie udało 2 miesiace bralem ten miod. Czy sa jakies inne metody leczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darko2356 0 Napisano Wrzesień 12, 2021 Wiesz, miód manuka nieźle leczy egzemy, grzybice i stany zapalne skóry. Przyspiesza też leczenie infekcji oddechowych. Ale zakażenie Helicobacter pylori to znacznie poważniejsza sprawa. W celu eradykacji tej bakterii zwykle stosuje się kombinacje trzech leków, np. omeprazol, amoksycylina i metronidazol, albo omeprazol, klarytromycyna i metronidazol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabuliga 1 Napisano Wrzesień 15, 2021 Dnia 12.09.2021 o 15:22, darko2356 napisał: Wiesz, miód manuka nieźle leczy egzemy, grzybice i stany zapalne skóry. Przyspiesza też leczenie infekcji oddechowych. Ale zakażenie Helicobacter pylori to znacznie poważniejsza sprawa. W celu eradykacji tej bakterii zwykle stosuje się kombinacje trzech leków, np. omeprazol, amoksycylina i metronidazol, albo omeprazol, klarytromycyna i metronidazol. Sluchaj czy przy takiej infekcji bola kosci bo mam też przewlekle ropne zapalenie migdalkow i nwm od czego bo jeszcze mam malo zelaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabuliga 1 Napisano Wrzesień 15, 2021 Dnia 12.09.2021 o 15:22, darko2356 napisał: Wiesz, miód manuka nieźle leczy egzemy, grzybice i stany zapalne skóry. Przyspiesza też leczenie infekcji oddechowych. Ale zakażenie Helicobacter pylori to znacznie poważniejsza sprawa. W celu eradykacji tej bakterii zwykle stosuje się kombinacje trzech leków, np. omeprazol, amoksycylina i metronidazol, albo omeprazol, klarytromycyna i metronidazol. A co jesli antybiotyki nie pomoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 23, 2021 Mi zalecano pić siemie lniane do jedzenia, do tego dieta oparta o mało doprawiony ryż i dróg, najlepiej gotowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
driver.ania 0 Napisano Listopad 21, 2023 Ja leczenie Helicobacter pylori wspierałam naturalnymi ziołami. Stosowałam czystek, który zawiera izoramnetynę, znanej ze swojego wpływu na leczenie chorób wrzodowych. Dodatkowo, piłam z czystkek równocześnie napar z liści oregano, które również posiadają te właściwości, oraz olej z czarnuszki łyżkę stołowa na czczo, kminek dodawać wszędzie do sera, ziemniaków, kanapek tak aby łyżeczkę dziennie nam wyszło oraz olej CBD 5% od Cannatopia stosować najlepiej 3 krople rano i 3 wieczorem , dzięki temu olejkowi z konopi mogłam przetrwać mdłości ma tez właściwości łagodzące bólu i ogólnie poprawiło mi się samopoczucie . Dzięki konopi byłam bardziej spokojna i spałam lepiej. W trakcie leczenia skonsultowałam się z konopna farmacja w Poznaniu, gdzie uzyskałam wszystkie potrzebne informacje. Polecam również mieszkankę ziołową o nazwie Heli, którą można znaleźć w tej aptece/zielarni konopnej oraz na ich stronie internetowej wszystkie te zioła . Teraz czuję się znacznie lepiej, a moje objawy związane z Helicobacter pylori ustąpiły. Gorąco zachęcam do skorzystania z tych naturalnych metod leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach