Kinga11 1 Napisano Wrzesień 20, 2021 Dzień dobry, Dni płodne - według kalendarza skończyły się w środę. W piątek uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia, wytrysk był we mnie ale wszystko wyleciało. Czy jest możliwa ciąża? Jakie jest wasze zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cx500cx 12 Napisano Wrzesień 20, 2021 Mozliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka_90 2 Napisano Wrzesień 20, 2021 Szansa zawsze jest , szczególnie jeśli wytrysk był w Tobie . Kalendarzyk działa na zasadzie plus minus nie wskaże ci w 100% prawdy , zawsze owulacja mogła się przesunąć a co za tym idzie dni płodne również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Wrzesień 21, 2021 sam kalendarzy to tylko wyliczenia, może lepiej aplikacja coś a la kalendarzyk ale z uwzględnianiem poziomu lh. Ja mam Afrodytę Smart, to jest taki mały monitor płodności właśnie z aplikacja na tel, tam też w tę aplikację wprowadzam różne informacje o cyklu i wszystko składa się na wyznaczanie dni płodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Wrzesień 21, 2021 Dnia 20.09.2021 o 13:16, Kinga11 napisał: Dzień dobry, Dni płodne - według kalendarza skończyły się w środę. W piątek uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia, wytrysk był we mnie ale wszystko wyleciało. Czy jest możliwa ciąża? Jakie jest wasze zdanie? Hej Kinga, Test z porannego moczu możesz najszybciej zrobić 26.09.2021r Napisz jak zrobisz.Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga11 1 Napisano Wrzesień 23, 2021 Dnia 21.09.2021 o 18:40, Karolina :) napisał: Hej Kinga, Test z porannego moczu możesz najszybciej zrobić 26.09.2021r Napisz jak zrobisz.Pozdrawiam! OKII :) trzymaj kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cx500cx 12 Napisano Wrzesień 24, 2021 Co z tym testem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Wrzesień 24, 2021 sam kalendarz nie jest jakimś super dokładnym źródłem informacji; jak dla mnie lepiej sobie dod. poziom lh sprawdzać i ja korzystam z afrodyty smart. A poza testem możesz betę z krwi zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga11 1 Napisano Wrzesień 24, 2021 2 godziny temu, Cx500cx napisał: Co z tym testem ? Niestety jedna kreska :/:/:=:=:= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach