Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisis

Kolega z pracy flirtuje i ignoruje

Polecane posty

Moj kolega z pracy od jakiegos czasu zaczal ze mna flirtowac ciagle sie do mnie usmiecha puszcza mi oczka itd a pozniej mnie ignoruje jak bym nie istniala. W ostatnim czasie byl taki powazny. Tylko sie gapi na mnie. Nie rozmawiamy ze soba tylko raz postawil mi kawe i spytal skad jestem, a tak to tylko czesc. W kazdym badz razie ja w tym czasie zdazylam sie w nim zakochac. Niestety on jest zonaty. Wiem ze to nie sluszne ale co mam zrobic rzeby go do siebie przekonac? Wiem ze ja mu sie podobam no i on mi tez.

5 minut temu, Lisis napisał:

Moj kolega z pracy od jakiegos czasu zaczal ze mna flirtowac ciagle sie do mnie usmiecha puszcza mi oczka itd a pozniej mnie ignoruje jak bym nie istniala. W ostatnim czasie byl taki powazny. Tylko sie gapi na mnie. Nie rozmawiamy ze soba tylko raz postawil mi kawe i spytal skad jestem, a tak to tylko czesc. W kazdym badz razie ja w tym czasie zdazylam sie w nim zakochac. Niestety on jest zonaty. Wiem ze to nie sluszne ale co mam zrobic rzeby go do siebie przekonac? Wiem ze ja mu sie podobam no i on mi tez.

Hm, pomyślmy 🤔

9 minut temu, Lisis napisał:

Czyżby prowo? 

Ja zdusiłabym to uczucie w zarodku- mniejsze rozczarowanie. Nie warto być ta druga, której dostają się ochłapy ze stołu. 

Odpuść 

5 godzin temu, tr{ns"grES@n napisał:

Hm, pomyślmy 🤔

I co mam zrobic?