Tplink 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 Cześć, mam pewien "problem". Otóż jestem z dziewczyną jakieś 4 miesiące i zauważyłem, że ma "wasik" na twarzy, który jest widoczny w dzień. Nie jest to czarny kolor, jasny lecz widoczny. Pytanie, jak zasugerować dziewczynie delikatnie że u niej to widać i czy może by chciała coś z tym zrobić? Z punktu widzenia faceta co dba o siebie, jest to nieestetyczne. Jakieś plasty czy wizyta u kosmetyczki to chwila i tanio. Lecz może się mylę, a jej to nie przeszkadza..niby głupota, ale wydaje się być prosta do rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 22, 2021 12 minut temu, Tplink napisał: Cześć, mam pewien "problem". Otóż jestem z dziewczyną jakieś 4 miesiące i zauważyłem, że ma "wasik" na twarzy, który jest widoczny w dzień. Nie jest to czarny kolor, jasny lecz widoczny. Pytanie, jak zasugerować dziewczynie delikatnie że u niej to widać i czy może by chciała coś z tym zrobić? Z punktu widzenia faceta co dba o siebie, jest to nieestetyczne. Jakieś plasty czy wizyta u kosmetyczki to chwila i tanio. Lecz może się mylę, a jej to nie przeszkadza..niby głupota, ale wydaje się być prosta do rozwiązania. normalnie możesz jej powiedzieć. Z resztą delikatne włosy powyżej ust ma prawie każda kobieta- jak nakładasz tapetę to dopiero to widać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tplink 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 Nie wiem, czy nie uzna tego za atak na siebie..nikt nie jest idealny i ma wady, ale ta z pewnością jest prosta i mało kosztowna do usunięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach