Blukurakao222 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 Witam, wczoraj kochałem sie z moją partnerką. Nagle na penisie pojawiła sie spora ilość bezbarwnego śluzu( prawdopodobnie preejakulat). Wytarłem go chusteczką i nałożyłem prezerwatywę, którą również wytarłem . Doszedłem w prezerwatywie poza moją partnerką. Czy możliwe jest aby ten śluz wydostał sie poza prezerwatywę i wymieszał z lubrykantem który nawilża prezerwatywę? Czy możliwa jest w tej sytuacji ciąża ?Uspokajam partnerkę że nie jest to możliwe ,ale ona wariuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Wrzesień 23, 2021 A jesteś pewny,że to preejakulat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Wrzesień 24, 2021 najlepiej jak dziewczyna będzie przed seksem diafragmę umieszczać w pochwie, będzie wtedy bez stresu. Polecam diafragmę caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Wrzesień 26, 2021 jestem zwolenniczką naturalnych metod zapobiegania ciąży, dlatego polecę dla twojej dziewczyny kontrolę cyklu na termometrze owulacyjnym MySense, fajne urządzenie do pomiarów temperatury + aplikacja na telefon. tam wprowadza się info o śluzie, diecie, lekach, chorobach itp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Wrzesień 27, 2021 Dnia 26.09.2021 o 12:10, xenia9 napisał: jestem zwolenniczką naturalnych metod zapobiegania ciąży, dlatego polecę dla twojej dziewczyny kontrolę cyklu na termometrze owulacyjnym MySense, fajne urządzenie do pomiarów temperatury + aplikacja na telefon. tam wprowadza się info o śluzie, diecie, lekach, chorobach itp Te wasze reklamy są naprawdę nudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach