oboroos 0 Napisano Wrzesień 23, 2021 witam mam 14 lat prawie 15 i czy ktos wie dlaczego mam taki problem swedza mnie jadra od dolu zwlaszcza jak chodze to jest nie do wytrzymania az sie od razu drapie a podmywam sie czesto i to zwlaszcza jest jak mam gacie na sobie czy ktos wie chlopaki pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuyuyuyuy 0 Napisano Październik 5, 2021 może masz jakąś alergie skóry lub egzmę czy łuszczycę warto abyś nawilżał te miesjca intymne ja jeszcze miesiąc temu walczyłem z łuszczyca głowy odbytu oraz okolice intymne ...Koszmar który trwał ponad 2 lata mimo wielokrotnych wizyt u lekarza leki nie przynosiły efektu. Któregoś dnia przeczytałem na forum o maćci z olejem konopnym 24% firmy Retter))) niezwłocznie zakupiłem oryginalną z hologramemem .... na tej stronce konopiafarmacja.pl )) za 36,90 zł bardzo tania i skuteczna ! Kochani po 2 tygodniach jak ręką odjął ..)dwa lata swędzenia drapania za mną.. Na tą chwilę smaruję raz na dwa dni i suszę miejsca dokładnie suszarką aby nie wróciło świństwo...Bardzo serdecznie polecam wszystkim powrotu do zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach