Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga11

Możliwość ciaży

Polecane posty

Według kalendarza mam 36 dniowe cykle , miesiączka 4 dni. Seks przerywany uprawiałam bez zabezpieczenia dwa dni po owulacji(według kalendarzyka). 

Dziś pokazuje mi, że jest 7 dni do pojawienia się miesiączki - od dwóch dni lekkie bóle lewego jajnika. Jak myślicie?

ale to sam kalendarz, nie sprawdzasz temperatury w pochwie albo poziomu lh? No bo na kalendarzykach to można się przejechać. Ja mam monitor płodności afrodyta smart, to do wyznaczania owulacji bierze wszystkie informacje, tj. o śluzie, o lekach, diecie, chorobach, stresie, właśnie poziom lh, bo to wszystko ma znaczenie

płodność to stale trzeba kontrolować i dopiero na podstawie długich zapisów, jesteśmy w stanie wysuwać wnioski, ja zapisuje na termometrze cyclotest MySense i u lekarza pokazuję zawsze te wykresy płodności

Dnia 26.09.2021 o 12:12, xenia9 napisał:

płodność to stale trzeba kontrolować i dopiero na podstawie długich zapisów, jesteśmy w stanie wysuwać wnioski, ja zapisuje na termometrze cyclotest MySense i u lekarza pokazuję zawsze te wykresy płodności

też polecam Cyclotest MySense, jest to certyfikowany monitor płodności, dokładnie wyznacza dni płodne, nie ma co bawić się w kalendarzyki