barabarabab 1 Napisano Wrzesień 25, 2021 Najpierw pisze, ze mu sie podobam i ze jestem piekna po czym ja dziekuje i nawzajem, a on odpowiada kciukiem po czym milknie na tydzień znaczy że ma w du..? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 25, 2021 Odpowiedział kciukiem i teraz czeka na Twój ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barabarabab 1 Napisano Wrzesień 25, 2021 To się nie doczeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barabarabab 1 Napisano Wrzesień 25, 2021 Wcześniej już milczał 2 tygodnie, zresztą widzieliśmy się tylko jeden jedyny raz. To logiczne, że nie musi pisać często ale raz na tydzień jeśli faktycznie mu zależy na tej znajomości, byłoby miło. Chociaż nie spotkałam się z tym żeby zainteresowany facet pisał tak rzadko. Po naszym spotkaniu się mega wygłupiłam i teraz nie chcę się narzucać. Jeśli się nie odezwie to dam sobie spoķój. On praktycznie nic o mnie nie wie, nie wie nawet gdzie i do jakiej pracy wyjechałam za granicę to takie dziwne że nie odzywam się pierwsza skoro nie zapyta nawet jak samopoczucie itp. Według mnie albo ciągle szuka i trzyma mnie w rezerwie albo liczy na seks. A ja przygód nie szukam. Może mu napisać żeby niepotrzebnie robił sobie nadzieję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 25, 2021 Spotkaliście się więc powinnaś wyczuć jego intencje. Piszesz, że masz doświadczenie i podejrzewasz go o brak zainteresowania Twojąosobą więc zaufaj intuicji. Napisz mu, że przez ten czas (7 dni) wiele się zmieniło. Kwiaty trzeba podlewać znacznie częściej zanim stracą swoje piękno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barabarabab 1 Napisano Wrzesień 25, 2021 Może nie jakieś duże, ale zawsze faceci odzywali się regularnie tzn tak co 2-3 dni zapytać czy wszystko ok, napisać miłego dnia ale to były najrzadsze kontakty. No ale z Twojej strony jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 25, 2021 Trudno powiedziećco o tym myślę. Nie znam tego pana, nie wiem co was łączy, nie znam oczekiwań obu stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach