Pan Kracy 10 Napisano Wrzesień 28, 2021 Najgorszemu wrogowi nie życzę szukania pracy w tym ...**m kraju. 4 lata doswiadczenia, ukonczone studia wyższe z kierunku scislego i z dnia na dzien laduje sie na bezrobociu z zasilkiem 600zl i kredytem na karku. Je**ne pasnstwo okradalo mnie z pensji ponad 5k a tez maja czelnosc dawac mi jakis zasilek w wysokosci 600zl! Kpina!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Wrzesień 29, 2021 6 godzin temu, Pan Kracy napisał: Najgorszemu wrogowi nie życzę szukania pracy w tym ...**m kraju. 4 lata doswiadczenia, ukonczone studia wyższe z kierunku scislego i z dnia na dzien laduje sie na bezrobociu z zasilkiem 600zl i kredytem na karku. Je**ne pasnstwo okradalo mnie z pensji ponad 5k a tez maja czelnosc dawac mi jakis zasilek w wysokosci 600zl! Kpina!! Może otwórz swoją firmę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kracy 10 Napisano Wrzesień 29, 2021 45 minut temu, kardulaki napisał: Może otwórz swoją firmę ? A słyszałes o nowym ładzie? Jaka firma? Na tym spier**lonym rynku pracy prywatny przedsiębiorca to "prywaciarz" - najgordze zło którego trzeba zniszczyć ale wpierw okrasc z resztek pieniedzy które wsadził na rozwój firmy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach