Patrycja1214! 0 Napisano Październik 1, 2021 Witam :) dzisiaj miałam przeprowadzoną resekcje korzenia górnej dwójki. Mam założone szwy, po zabiegu trzymałam wacik krew przestała lecieć. Jednak po kilku godzinach zauważyłam delikatny wyciek krwi ze szwów. Trochę mnie to zaniepokoiło stąd pytanie do Was :) miał ktoś może podobny "przypadek"? Zdaje sobie sprawę że być może dzieje się tak gdyż jest świeżo po zabiegu jednak trochę się martwię czy nie jest coś nie tak że założonymi szwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Październik 1, 2021 W jamie ustnej występują specyficzne warunki, rany goją się dłużej. Nie martw się. Ważne jest by nie wdała się infekcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Październik 7, 2021 Hej, chłopak miał. I z tego co wiem to normalne, tego ząbka możesz też przez jakiś czas delikatnie czuć zanim się to zagoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach