Roxonb 1 Napisano Październik 2, 2021 Coś na poślizg który mogę kupić w sklepie bez krępowania się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Październik 2, 2021 Nie wiem ile masz lat, ale kupować takie rzeczy to nie wstyd. Jeßli jednak szukasz czegoś co w ogóle z seksem się nie kojarzy to oliwka dla dzieci (są też w żelu) albo może olej kokosowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roxonb 1 Napisano Październik 2, 2021 4 minuty temu, ONA83 napisał: Nie wiem ile masz lat, ale kupować takie rzeczy to nie wstyd. Jeßli jednak szukasz czegoś co w ogóle z seksem się nie kojarzy to oliwka dla dzieci (są też w żelu) albo może olej kokosowy Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roxonb 1 Napisano Październik 2, 2021 1 minutę temu, inaccessible89 napisał: Nie polecałbym na Twoim miejscu takich rzeczy. Wspomniane środki nawilżające rozpuszczają niektóre rodzaje prezerwatyw, toteż można zarazić się chorobą weneryczną albo zajść w ciążę. Najbezpieczniejsze są lubrykanty na bazie wody. Można je zamówić wysyłkowo, ale zapewne też da się znaleźć sklep z kasą samoobsługową. Dzięki za info ale chodzi o samodzielną zabawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Październik 2, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, inaccessible89 napisał: Nie polecałbym na Twoim miejscu takich rzeczy. Wspomniane środki nawilżające rozpuszczają niektóre rodzaje prezerwatyw, toteż można zarazić się chorobą weneryczną albo zajść w ciążę. Najbezpieczniejsze są lubrykanty na bazie wody. Można je zamówić wysyłkowo, ale zapewne też da się znaleźć sklep z kasą samoobsługową. Acha, nie byłabym pewna czy chodzi o seks z dziewczyną....raczej solo Edytowano Październik 2, 2021 przez ONA83 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach