Mattt96 0 Napisano Październik 2, 2021 Hej. Posiadam chyba zespół jelita drażliwego. Pracuję po 10h staram się jeść w miarę zdrowo , pije dużo wody mineralnej, zażywam jakieś witaminy ,czasami zdarza mi się zjeść fast food na szybko nadmiar pracy i wgl. Mój problem to , że od 5 dni nie moge sie wgl załatwić... ostatnio obudziłem się w nocy z silna potrzeba skorzystania z toalety bez skutku, jednym słowem nie da się. Piłem wode z cytryna ale nie pomaga. Bardzo proszę o pomoc nie wiem co mam robić . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robięjaklubię 2193 Napisano Październik 4, 2021 Spróbuj pobrać preparaty z magnezem i potasem. Czasem niedobór tych pierwiastków tak działa. Pomagają też niektóre probiotyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobraduszyczka 1 Napisano Październik 4, 2021 Wybierz się do lekarza. Są te takie herbatki ziołowe. Naprawdę pomagają. A na zaparcia możesz zawsze kupić czopki glicerynowe w aptece. Tylko je najlepiej zaaplikować jak będziesz miał wolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach