Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria04

Witam, mam dziwną sytuację

Polecane posty

Witam, mam pewien problem z mamą i potrzebuje pomocy, bo od nie dawna ma faceta i rozumiem to ale dziwnie się zachowuje, najbardziej martwi mnie jedna rzecz, np. siedzimy sobie w salonie, a oni potrafią mnie zostawić i pójść do mamy sypialni i wyjść po 10 góra 15 minut, jak wracają to się cieszą a najbardziej mama, czy mieliście takie sytuacje jak mam reagować i czy to normalne? 

Jedynie z tą dyskrecją u partnera Twojej mamy jest z deka jakaś dewiacja, wszak zakraja to już o temat pedo, serio. Partner Twojej mamy powinien być dyskretniejszy a całość powinna odbywać sie tak, aby dzieci lub współmieszkańcy tego nie dostrzegali. To jedyny minus w zachowaniu starszych.

Twoim zdaniem jednak jest nie reagować, olej to, to ich życie, udawaj że nie widzisz... i tak dalej bo za 20-30 lat to Ty możesz być na ich miejscu... :)))

10 minut temu, Daria04 napisał:

Witam, mam pewien problem z mamą i potrzebuje pomocy, bo od nie dawna ma faceta i rozumiem to ale dziwnie się zachowuje, najbardziej martwi mnie jedna rzecz, np. siedzimy sobie w salonie, a oni potrafią mnie zostawić i pójść do mamy sypialni i wyjść po 10 góra 15 minut, jak wracają to się cieszą a najbardziej mama, czy mieliście takie sytuacje jak mam reagować i czy to normalne? 

Ile jeszcze takich podobnych historii napiszesz? 😅

Cytując klasyka <Provo jak nic >1/10 🤦‍♀️

3 minuty temu, Daria04 napisał:

Widocznie twoja mama bardzo go lubi. Sytuacja jest dziwna i nie powinni robić takich rzeczy przy tobie. Pamiętaj jednak że to jej dom a ona jest nim zauroczona i robi dla niego wiele. Przypuszczam że daje mu dużą przyjemności z której jest zadowolona, więc nie reaguj to minie 

Moim skromnym zdaniem jej facet napatrzyl Się na ciebie i nie mógł wytrzymać więc musiał wyciupciac twoja matkę. Obu nakręca taki motyw przylapania na czymś. Cała wasza rodzina jest zboczona jak freddi Mercury i ... wam na pysk. 

Dnia 3.10.2021 o 11:59, Alfonzzo77 napisał:

Jedynie z tą dyskrecją u partnera Twojej mamy jest z deka jakaś dewiacja, wszak zakraja to już o temat pedo, serio. Partner Twojej mamy powinien być dyskretniejszy a całość powinna odbywać sie tak, aby dzieci lub współmieszkańcy tego nie dostrzegali. To jedyny minus w zachowaniu starszych.

Twoim zdaniem jednak jest nie reagować, olej to, to ich życie, udawaj że nie widzisz... i tak dalej bo za 20-30 lat to Ty możesz być na ich miejscu... :)))

A dlaczego problem z dyskrecja wg Ciebie ma tylko facet mamy? A sama mama nie ma z tym problemu?